MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Με τόπλες φωτογραφία μάχεται τον καρκίνο του στήθους η Mel B

Το πρώην Spice Girl Mel B έδειξε την κοινωνική της ευαισθησία (και όχι μόνο) με μία σέξι φωτογράφιση, την οποία έκανε για να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες στο θέμα του καρκίνου του στήθους. Σε φωτογραφία της για το βρετανικό Cosmopolitan, η Mel B εμφανίζεται τόπλες, ενώ ένας άνδρας που βρίσκεται πίσω της, κρατά το στήθος της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ασπρόμαυρη στυλιζαρισμένη φωτογραφία, ο άνδρας που αγγίζει το στήθος της τραγουδίστριας είναι ο σύζυγός της, Stephen Belafonte. Οπότε, τίποτα πονηρό και σε αυτό…

Η ίδια η τραγουδίστρια δηλώνει στο περιοδικό, σχετικά με την αναγκαιότητα της αυτοεξέτασης στήθους: “Το να ελέγχεις το στήθος σου μπορεί να φοβίζει, αλλά είναι απαραίτητο, γιατί μπορεί να σου σώσει τη ζωή. Εγώ και ο άνδρας μου το κάνουμε σαν παιχνίδι, ενώ μπορώ κι εγώ να πιάνω τα δικά του επίμαχα σημεία”.

Επίσης, η Mel B αποκάλυψε ότι σαν μπάντα οι Spice Girls είχαν μεγάλη αγάπη για τα στήθη και άγγιζαν συνέχεια η μία τα στήθη της άλλης. Μάλιστα… Κατά τα άλλα, όλη αυτή η τόπλες φωτογράφιση έγινε για τον καρκίνο του στήθους.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b