MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Britney: Πλήρωσε τον σωματοφύλακα για να αποσύρει τη μήνυσή του για σεξουαλική παρενόχληση!

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κατέληξε η πλευρά της Britney Spears με τον σωματοφύλακά της, που την κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση. Έτσι δίνεται τέλος σε έναν νομικό πόλεμο που κρατάει εδώ και δυο χρόνια.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Fernando Flores, που εργάστηκε προσωρινά ως σωματοφύλακας της Britney Spears, είχε κινηθεί δικαστικά εναντίον της εργοδότριας του, καταγγέλλοντάς την ότι κυκλοφορούσε γυμνή στο σπίτι της και έχοντας καταναλώσει ναρκωτικά, προσπαθούσε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο σωματοφύλακας κατηγόρησε, ακόμα, την τραγουδίστρια ότι επανειλημμένως έκανε σεξ μπροστά του, για να τον… δελεάσει. Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι η Αμερικανίδα pop star του προκάλεσε συναισθηματικό στρες με το να καυγαδίζει έντονα με τον φίλο της μπροστά στα δύο παιδιά της και να τον βρίζει, για να τις φέρει αναψυκτικά.

Αναφέρθηκε και στην σωματική υγιεινή της Britney Spears, λέγοντας ότι συχνά η 30χρονη τραγουδίστρια έπεφτε στο μπάνιο, απέφευγε να βουρτσίζει τα δόντια της για πολλές μέρες και σκάλιζε διαρκώς την μύτη της. Ο Flores επίσης κατηγορεί τους εργοδότες του στην εταιρία υπηρεσιών ασφαλείας, για την οποία εργάζεται, ότι αγνόησαν τα παράπονά
του για τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Spears συμφώνησε να γίνει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός, για να φύγει από πάνω της αυτή η δικαστική περιπέτεια. Από την πλευρά της τραγουδίστριας αρνούνται όλες τις κατηγορίες και τονίζεται ότι τα λεφτά που θα δώσει στον σωματοφύλακά της δεν καλύπτουν ούτε τα δικαστικά έξοδα που έχει καταβάλει εδώ και δυο χρόνια.

Το θέμα πλέον είναι να επικυρωθεί ο συμβιβασμός από το δικαστήριο. Αλλά αυτό είναι ένα τυπικό θέμα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b