Τα πετάει για το περιοδικό GQ η Lana Del Rey
Μπορεί η μουσική της να είναι μαύρη κι άραχλη και γεμάτη πόνο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η τραγουδίστρια Lana Del Rey αποποιείται του ρόλου του sex symbol. Συχνά- πυκνά επιδεικνύει τα κάλλη της και το κάνει με στυλ. Μάλιστα, έγινε γυμνό εξώφυλλο στο περιοδικό GQ το οποίο φιλοξενεί γυμνές φωτογραφίες της τραγουδίστριας.
A
A
Στη φωτογραφία του εξωφύλλου η σέξι τραγουδίστρια φοράει μόνο το κόκκινο χρώμα των νυχιών της στα πόδια και στα χέρια, καθώς επίσης και ένα βραχιόλι και κολιέ. Σε άλλη φωτογραφία, φοράει ακριβώς τα ίδια, με τη διαφορά πως αντί για βραχιόλι φοράει μπρασελέ στον αστράγαλο.
Υπάρχουν και άλλες αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο GQ. Σε μία κάποιος της πιάνει το ένα στήθος, το οποίο είναι γυμνό, αλλά δεν φαίνεται. Σε μία άλλη φοράει μόνο ένα πουλόβερ και τίποτα από κάτω, αλλά καλύπτει τα επίμαχα σημεία της με την κουρτίνα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μέγαρο: Τριήμερο προβολών με τα τρία πρώτα ιστορικά ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού
Ο Νίκος Λαγός μιλά για τη νέα του έκθεση με τίτλο “RΑW” στη Γκαλερί Σκουφά
Οι “Μουσικοί Περίπατοι” της ΚΟΑ συνεχίζονται στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Τετραλογία: Συναυλία – αναδρομή στα κορυφαία μουσικοθεατρικά έργα του Δημήτρη Μαραμή στο Μέγαρο
28ο ΦΝΘ: Μεγάλο αφιέρωμα σε σπάνια και αποκαλυπτικά αρχεία
Στα γαλλικά Grammy θα τιμηθεί η Νάνα Μούσχουρη
Animasyros 2026: 200 χρόνια Ερμούπολη και open call για συμμετοχές
«Μεσόγειος»: Ένα μουσικό αφιέρωμα με τον Παναγιώτη Μάργαρη στο Μέγαρο
Χήνες, της Στέλλας Ζαφειροπούλου στο ΠΛΥΦΑ
Η AlterLife πιστοποιείται από τον οργανισμό Great Place to Work