MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Tom Cruise απαίτησε να αδειάσει όλο το ξενοδοχείο για να δειπνήσει μόνος του!

Εντυπωσιακή επίδειξη βεντετισμού από έναν μεγάλο σουπερστάρ του κινηματογράφου. Ο Tom Cruise προφανώς θέλει την ησυχία του όταν τρώει και δεν μπορεί να έχει τον κάθε κοινό θνητό να τρώει και να θορυβεί στον ίδιο χώρο με αυτόν. Γι’ αυτό απαίτησε να αδειάσει όλο το ρεστοράν ξενοδοχείου στο Μαυροβούνιο, όπου κάνει τις διακοπές του, προκειμένου να φάει με την ησυχία του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου έγινε έξω φρενών κι αρνήθηκε το αίτημα του 50χρονου ηθοποιού, θεωρώντας ότι θα ήταν τεράστια αγένεια στους πελάτες του ξενοδοχείου. Μάλιστα, είπε το εξής για τον σταρ του Hollywood: “Ποιός νομίζει ότι είναι;”

Ο Tom τότε, μην αντέχοντας τον συγχροτισμό με άλλους ανθρώπους, παράγγειλε να του πάνε το γεύμα του στο γιοτ, με το οποίο ταξιδεύει στα νησιά της Αδριατικής. Έτσι έφαγε με την ησυχία του ο άνθρωπος, ενώ και οι καλεσμένοι του ξενοδοχείου δεν εκδιώχθηκαν από τα τραπέζια τους.

Ο Tom Cruise το έχει ρίξει στις διακοπές αυτήν την περίοδο, προκειμένου να συνέλθει ψυχολογικά από το σοκ του χωρισμού του με την Katie Holmes.


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b