MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Leo γυμνός σε σκηνές με όργια στη νέα ταινία του Scorsese!

Μια νέα ταινία του Martin Scorsese είναι μείζον γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν συμμετέχει σε αυτήν ο γνωστός και μη εξαιρετέος συνεργάτης του Leonardo DiCaprio. Όμως οι πληροφορίες που διαρρέουν για τις kinky ερωτικές σκηνές της ταινίας The Wolf of Wall Street πραγματικά τραβάνε την προσοχή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει μία πολύ “προχωρημένη” σεξουαλική σκηνή με 4 άντρες και δύο γυναίκες στο έργο, στην οποία θα συμμετέχει και ο σέξι 37χρονος ηθοποιός. Επίσης, θα υπάρχει έντονη κατάχρηση ναρκωτικών από τον DiCaprio στην ταινία.

Η ταινία, επίκαιρη λόγω της οικονομικής κρίσης και της μεγάλης δυναμικής του κινήματος Occupy Wall Street, θα βγει στους κινηματογράφους μέσα στο 2013. Αναφέρεται στην πραγματική ιστορία ενός νεαρού “τζογαδόρου” πολλών δισεκατομμυρίων στα χρηματιστήρια της Wall Street, που καταφεύγει σε διάφορες παράνομες πράξεις. Στην ταινία θα παίζει και ο γνωστός από τον Artist Jean Dujardin πάρει τελικά μέρος στην ταινία θα παίξει τον Jean-Jacques Handali, έναν Ελβετό τραπεζίτη που εμπλέκεται στο ξέπλυμα των κερδών της εταιρείας του πρωταγωνιστή.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b