MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όλοι “οι δρόμοι της Κούβας” οδηγούν στο Λουτράκι- Μουσικοχορευτικό φεστιβάλ κουβανέζικης μουσικής στην παραλία Φλάμπουρο στο Λουτράκι

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 το λάτιν πάρτυ συνεχίζεται με τον δεύτερο σταθμό του το μουσικοχορευτικό φεστιβάλ Calle De Cuba (Οι δρόμοι της Κούβας) στο Φλαbaraki- παραλία Φλάμπουρο-Λουτράκι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συμμετέχουν οι:

Baclava Cubano
Omar Cuesta(El Pantera)
Dj Acebes
Yiliam Fernandez Quesada

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 7Μ.Μ.

Χαρακτηρίστηκε ως ένα πολύ εντυπωσιακό μουσικό-χορευτικό δρώμενο. Ένα διαφορετικό πολιτιστικό τριήμερο που ήθελε να μας «μυήσει» στην Κουβανέζικη παράδοση και φιλοσοφία αλλά και να παρασύρει τους λάτρεις –και μη – του είδους σε εκρηκτικούς χορευτικούς ρυθμούς. Αυτό ήταν το 1ο Cuba Festival. Ένα τριήμερο φεστιβάλ που κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη των 3000 -και πλέον- ατόμων που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις στην τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ στο Προπονητικό Κέντρο Baseball στο Ελληνικό, ενώ εξίσου πολλοί ήταν και εκείνοι που βρέθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες της διοργάνωσης, στις εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, για μια πρώτη γεύση «από Κούβα».

Το 1ο Cuba Festival πραγματοποίησε τις εκδηλώσεις του με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Κούβας!

Το εν λόγω Φεστιβάλ κατάφερε να ανεβάσει αρκετά τη «θερμοκρασία» του κεφιού και της διασκέδασης! Και είναι ώρα οι Κουβανέζικοι ρυθμοί να «παρασύρουν» ακόμη πιο πολλούς φίλους στην περιφέρεια-πάντα στο πλαίσιο των παραλλήλων εκδηλώσεων του 1ου Cuba Festival. Με ένα μουσικό-χορευτικό δρώμενο που θα αποτελείται από γνώστες αυτού του ρυθμού!

Με τους εκρηκτικούς Baclava Cubano ένα συγκρότημα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την ερμηνεία των τραγουδιών με κεντρικό πρόσωπο τη Κουβανή τραγουδίστρια Mayte Muñoz Oviedo. Με τους Omar Cuesta (El Pantera) τον DJ El General και την Yiliam Fernandez Quesada που θέλουν –όσο τίποτε άλλο!!- να μας «μυήσουν» στους Κουβανέζικους χορούς Son, Mambo, Cha cha cha και Rueda Casinο τα calles de cuba έχουν ένα και μόνο στόχο. .. Να ανεβάσουν τη «θερμοκρασία» της διασκέδασης και να «μυήσουν» όλο τον κόσμο στους πιο καυτούς κουβανέζικους ρυθμούς!
Ένα είναι γεγονός γι αυτό το καλοκαίρι. Ότι θα «κλείσει» πολύ ρυθμικά και σε μια λάτιν ατμόσφαιρα. Με πολύ λίγα λόγια…θα γίνει της Κούβας!!

Αν , λοιπόν, σας έπιασαν «για τα καλά» οι ζέστες και –είτε λόγω των (δύσκολων ομολογουμένως!) ημερών ή λόγω ζωηρής ιδιοσυγκρασίας- αισθάνεστε την ανάγκη για μουσικοχορευτική εκτόνωση, τότε καλό θα ήταν να σημειώστε στο ημερολόγιό σας τα πιο «καυτά» καλοκαιρινά ραντεβού. Διότι οι «Δρόμοι της Κούβας»(Calles De Cuba) –πλέον- οδηγούν σε όλη την Ελλάδα!

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b