MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το θαύμα της Bar Refaeli στην Μύκονο!

Πολλοί θα έλεγαν ότι η Bar Refaeli είναι ένα θαύμα από μόνη της. Με τέτοιο κορμί, είναι σαν να επιβεβαιώνει τους στίχους του Καρβέλα “όταν σε έπλασε ο Θεός, πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση- μεγάλη έμπνευση!” Ωστόσο, το καυτό σούπερ μοντέλο από το Ισραήλ κάνει και θαύματα. Περπατάει στο νερό!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η εκπληκτική φωτογραφία δείχνει το μοντέλο να πατάει πάνω στην θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και προβάλλοντας το εκπληκτικό κορμί της. Την πόσταρε η ίδια στο twitter και είναι από την Μύκονο. Μαζί με την φωτογραφία έγραψε και το εξής: Good morning! I am walking on water today.. What r u doing? (Καλημέρα! Περπάτάω στο νερό σήμερα. Εσείς τι κάνετε;)

Η φωτογράφησε έγινε για την έκδοση με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated, του οποίου οι εκδόσεις είναι πασίγνωστες για τα πανέμορφα μοντέλα που χρησιμοποιούν. Και το περιοδικό έκανε πολλές καυτές φωτογραφήσεις στο νησί της Μυκόνου.

Αν η Αφροδίτη γεννήθηκε στα νερά της Κύπρου, η Bar Refaeli περπάτησε στο νέρο στην Μύκονο. Η ελληνική θάλασσα κάτι έχει, φαίνεται και κάνει να … αναδύονται Θεές του Έρωτα και απίστευτες κουκλάρες.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b