MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nicole Scherzinger: Το… μωρό του Lewis Hamilton μιλάει για την σχέση της με τον ραλίστα

Στο περιοδικό Cosmopolitan μίλησε η κριτής του X Factor, πρώην Pussycat doll, μουσικός, τραγουδίστρια κ.α. αλλά κυρίως σέξι Nicole Scherzinger για την σχέση της με τον Άγγλο οδηγό της φόρμουλα 1 Lewis Hamilton.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε αυτή τη συνέντευξη η Nicole δηλώνει ότι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία είναι το κλειδί για μία επιτυχημένη σχέση. Επίσης, τονίζει ότι με τον Lewis είναι κάτι σαν “συγγενή πνεύματα”, κάτι που τους συνδέει απόλυτα.

Το αστείο είναι ότι όλα αυτά τα περί εμπιστοσύνης και πνευματικής συγγένειας η Scherzinger τα δήλωσε μία ημέρα πριν βγει στη φόρα ότι ο άγγλος ραλίστας έκανε πάρτι με 10 αιθέριες υπάρξεις στην πανάκριβη σουίτα του σε ξενοδοχείο! Η πολλή εμπιστοσύνη δεν κάνει καλό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός έκανε έξαλλη την τραγουδίστρια με τον διάσημο οδηγό της McClaren.

Όπως παραδέχθηκε πάντως η Nicole, η σχέση της με τον Hamilton θέλει δουλειά. Είναι μία δουλειά σε εξέλιξη (work in progress). Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει πρώτα να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου πριν περιμένεις να αγαπηθείς από κάποιον άλλο. Κι ότι πρέπει να είσαι με κάποιον που σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου.


Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b