MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Natalie Dormer του Game of Thrones στoν Counselor του Ridley Scott

Η νέα ταινία του Ridley Scott “The Counselor” θα συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό αστέρων, όπως τον Michael Fassbender, που θα είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά και οι Brad Pitt και Javier Bardem. Στο πλευρό του συντρόφου της θα βρεθεί και η καυτή Ισπανίδα Penelope Cruz, ενώ και η Cameron Diaz αποτελεί μέλος του καστ διασημοτήτων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο καστ της ταινίας αναμένεται να προστεθεί και η γνωστή από την πολύ πετυχημένη σειρά Game of Thrones, Natalie Dormer. Η Dormer ερμήνευσε την Margaery Tyrell στον δεύτερο κύκλο της πολύ επιτυχημένης σειράς, την οποία στην Ελλάδα παίζει η Nova,  ενώ έχει ερμηνεύσει και την σύζυγο του Ερρίκου του 8ου Anne Boleyn (και μητέρα της Βασίλισσας Ελισσάβετ της 1ης) στην σειρά The Tudors, της οποίας δύο κύκλους είδαμε από το Mega.

O Michael Fassbender στη νέα ταινία του Ridley Scott θα ερμηνεύσει έναν δικηγόρο, κοντά στο Μεξικό, που μπλέκει σε μια ιστορία με εμπόριο ναρκωτικών. Ο Bardem θα είναι ένας πάμπλουτος γνωστός του δικηγόρου, ενώ ο Brad Pitt ένας σκοτεινός τύπος, που θα εμφανισθεί στην πορεία. Η Cameron Diaz μάλλον θα παίξει το αντικείμενο του πόθου του Fassbender.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b