MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Παραμύθια” ότι o Macauley Culkin παίρνει ναρκωτικά, λέει η πλευρά του ηθοποιού!

Το παιδάκι που έγινε διάσημο στο Home alone μεγάλωσε. Και μολονότι στην ενήλικη ζωή του η καριέρα του μάλλον έχει εξαφανισθεί, ο Macauley Culkin συνεχίζει να απασχολεί τη δημοσιότητα, με αρνητικό αυτή τη φορά τρόπο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την οργισμένη αντίδραση της πλευράς του ηθοποιού προκάλεσαν δημοσιεύματα του αμερικάνικου περιοδικού National Enquirer, σύμφωνα με τα οποία ο Macauley Culkin έχει εθισθεί στη χρήση σκληρών ναρκωτικών και ισχυρών παυσιπόνων. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους επικοινωνίας του Culkin, οι ισχυρισμοί του περιοδικού είναι ” καταστροφικοί και προσβλητικοί” για τον αστέρα, αλλά και “γελοία μυθεύματα”.

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι ο Culkin έπεσε στην ηρωίνη και σε σκληρά παυσίπονα, από τότε που χώρισε με την Mila Kunis πριν 18 μήνες. Το περιοδικό υπολόγισε το κόστος του εθισμού του σε 6 χιλιάδες δολάρια το μήνα. Παράλληλα, δημοσίευμα του περιοδικού κάνει λόγο για υπερβολική δόση, που οδήγησε τον ηθοποιό να καλέσει τις πρώτες βοήθειες. Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί διαψεύδονται από την πλευρά του ηθοποιού, ως απολύτως ψευδείς.

Την φημολογία έχει πυροδοτήσει μία φωτογραφία του ηθοποιού τον Φεβρουάριο του 2012, στην οποία ο ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα το γεμάτο υγεία και φρεσκάδα παιδάκι που αγάπησε όλος ο κόσμος στο “Μόνος στο σπίτι” και σε άλλες ταινίες, που είχαν τότε εκτινάξει την καριέρα του σε αστέρα πρώτου μεγέθους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b