MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πανσέληνος με τα Δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 21:00, το Δελφινάριο του Αττικού Πάρκου μας προσκαλεί σε μια μαγευτική καλοκαιρινή εμπειρία παρέα με το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι και τα Δελφίνια του Πάρκου.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Ένα μοναδικό θέαμα διάρκειας 1+ ώρας. Το κοινό θα μπορεί να εισέλθει στον χώρο των δελφινιών και να τα παρακολουθεί κατά τη διάρκεια που η πανσέληνος θα ξεπροβάλλει, και υπό τον ήχο μουσικής. Όταν το φεγγάρι θα έχει φωτίσει καλύτερα τον χώρο, γύρω στις 9:45, η ομάδα των δελφινιών και εκπαιδευτών του Αττικού Πάρκου θα πραγματοποιήσουν μία μοναδική νυχτερινή παρουσίαση ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του χώρου των δελφινιών, είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέσω της ακόλουθης φόρμας στην ιστοσελίδα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου: http://www.atticapark.com/zoo-events/4NAB/Full-Moon-with-the-Dolphins?lang=gr. Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται στα εκδοτήρια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου με την αναφορά του ονοματεπωνύμου που δηλώσατε στην φόρμα προκράτησης.

Tιμή εισόδου: 5€
Τιμή εισόδου για κατόχους Ετήσιας Κάρτας του Πάρκου: 3€
Για τους επισκέπτες του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου που θα έχουν εισέλθει στο Πάρκο από τις 9:00 έως τις 20:00. η τιμή εισόδου για την ειδική αυτή παρουσίαση είναι 3€

Σημείωση: Οι πύλες του Δελφιναρίου θα ανοίξουν στις 9μμ. Για λόγους ασφαλείας, η περιήγηση στους υπόλοιπους χώρους του Πάρκου πλην αυτού των δελφινιών, θα απαγορεύεται. Συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση στο Πάρκο από τις 8:30μμ, για να αποφευχθούν ουρές και ταλαιπωρία κατά την παραλαβή των εισιτηρίων. Οι φροντιστές και εθελοντές του Πάρκου θα βρίσκονται εκεί για να σας καθοδηγούν στο χώρο φιλοξενίας των δελφινιών.

Διεύθυνση: Θέση Γιαλού, Σπάτα 19004
Τηλέφωνο: 210 6634724

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b