MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου μέσα από τη Nova!

Το novasports.gr σας μεταφέρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από τα μάτια κορυφαίων αθλητών! Mέσα από τα προσωπικά τους blogs θα μας μεταφέρουν τις σκέψεις τους, τις προσδοκίες τους, την προετοιμασία τους λίγες ώρες πριν αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στη συνέχεια τις εμπειρίες τους από την παρουσία τους στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το κανάλι Novasports Highlights  θα προβάλει τις καλύτερες στιγμές ανά αγωνιστική ημέρα. Μέσα από το ψηφιακό μπουκέτο της Nova, πέντε κανάλια θα μεταδίδουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, όλες τις πλευρές του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος! Εurosport & Eurosport HD, Discovery, National Geographic και Travel Channel.

Οι κορυφαίοι αθλητές που θα μας μεταφέρουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, η Αγγελική Σκαρλάτου, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Αλεξάνδρα Τσιάβου, ο Χρήστος Βολικάκης, η Μαριάννα Λυμπερτά, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Νίκος Δεληγιάννης.

27/7 – 12/8
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
07:30 – 09:30 English Breakfast. Ένα καθημερινό 30λεπτο πρόγραμμα με την ανασκόπηση της προηγούμενης ημέρας και το πρόγραμμα της ημέρας που ξεκινά.

09:30 – 10:30 Best of the Day. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας που πέρασε.

10:30 – 00:00 LIVE action. Ζωντανή κάλυψη αγωνισμάτων από το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα,  με ανοιχτά slots που θα επιτρέπουν την απαραίτητη ευελιξία ώστε να βρίσκονται πάντα εκεί που πρέπει.

Discovery Channel
Μάθετε πώς κατασκευάζεται ο «Εξοπλισμός των Ολυμπιακών Αθλημάτων» την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 16:30 και ανακαλύψτε  τους κινδύνους που παραμονεύουν πίσω από τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μέσα από την εκπομπή «Τρομοκρατία & Αθλητικές Διοργανώσεις»  την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 22:55.

National Geographic
Γνωρίστε από κοντά το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, μέσα από τη σειρά «Υπερκατασκευές» την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 19:00.

Travel Channel
Από την Δευτέρα 23 Ιουλίου έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου, 18:00 – 19:00, μέσα από επιλεγμένα επεισόδια αγαπημένων σειρών, παρακολουθήστε ένα μοναδικό αφιέρωμα στη βρετανική πρωτεύουσα, το Λονδίνο, που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b