MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Comic Con 2012: Ένα “κομικ-όν” καρναβάλι υπερηρώων και αστέρων του Hollywood!

Η κουλτούρα των κόμικ στις ΗΠΑ (και σε άλλες χώρες) είναι πολύ ισχυρή, καθώς, εκτός της αναγνωσιμότητας των συγκεκριμένων περιοδικών και άλμπουμ, γίνονται διαρκώς blockbuster του Hollywood, ενώ υπάρχει και μία διάσταση καρναβαλική στο όλο παιχνίδι. Η γιορτή για τα κόμικ έχει το δικό της Φεστιβάλ, το φεστιβαλ Comic con 2012, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σαν Ντιέγκο και προσέλκυσε χιλιάδες θαυμαστές των κόμικ, αλλά και σταρ του κινηματογράφου, που έχουν ερμηνεύσει ρόλους από το συγκεκριμένο είδος, όπως τον Iron Man (Robert Downey Jr) και τους πρωταγωνιστές του Vampire Diaries.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πολλοί φαν πήγαν να γιορτάσουν την αγάπη τους για τα κόμικ, μασκαρεμένοι σε υπερήρωες. Η Wonder Woman, o Jocker, το Bat Girl, η Lara Croft, o Batman, τέρατα και ήρωες από τον Πόλεμο των Άστρων και πολλές άλλες μορφές παρμένες από τον φανταστικό κόσμο των κόμικ, παρέλασαν σε αυτό το ιδιότυπο καρναβάλι.

Ο Robert Downey Jr κάθε χρόνο δίνει το παρών. O κινηματογραφικός Iron Man φωτογραφήθηκε  με το διάσημο και φονικό γάντι του. Η Nina Dobrev και ο Paul Wesley, οι πρωταγωνιστές του Vampire Diaries φωτογραφήθηκαν αγκαλιά.

Στο φεστιβάλ παρευρέθηκε και ο Stallone μαζί με τον Schwarzenegger, για την προώθηση της ταινίας τους The Expendables 2». Δυστυχώς αποχώρησαν πολύ γρήγορα, όταν έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν του θανάτου του Sage Stallone, το οποίο προκάλεσε την κατάρρευση του πατέρα του Silvester Stallone.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b