MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Katy Perry: Της ζητούν να ξεφορτωθεί το επικίνδυνο σουτιέν της!

Οι ασφαλιστές της Katy Perry της ζητούν επίμονα να βγάλει ένα επικίνδυνο σουτιέν που έχει γίνει σήμα- κατατεθέν των συναυλιών της, θεωρώντας ότι μπορεί να αποδειχθεί θανάσιμο για την πελάτισσά τους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πώς όμως ένα σουτιέν θα μπορούσε να… σκοτώσει την διάσημη τραγουδίστρια; Όχι όλα τα σουτιέν, αλλά ένα συγκεκριμένο που φοράει η Katy Perry, με ρόδες που γυρίζουν, ανησυχεί πολύ τους ασφαλιστές της τραγουδίστριας. Ανησυχούν μπορεί να πιάσει κάποιες τρίχες από τα πλούσια μαλλιά της Katy και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στον λαιμό της τραγουδίστριας. Τί πρόσεξαν όμως οι άνθρωποι! Προφανώς, αυτές οι ασφαλιστικές των μεγάλων σταρ, προσέχουν ακόμα και… τρίχες, όταν είναι να προστατεύσουν την υγεία των πελατών τους, για ευνόητους λόγους. 

Η ίδια η Katy Perry αμφιβάλλει ότι τα σουτιέν που φοράει για τις συναυλίες της μπορούν να αποδειχθούν τόσο επικίνδυνα, όσο της λένε οι ασφαλιστές της. “Αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι θανατηφόρο, αλλά θέλουν ένα νέο σουτιέν σχεδιασμένο έτσι, ώστε να μην μπορούν να πιαστούν τα μαλλιά μου σε αυτό”.



Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b