MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σεμινάρια μαγειρικής με μπίρα: Love Cooking? Love Beer!

Στο εργαστήρι μαγειρικής Driskas Test Kitchen πραγματοποιούνται, με μεγάλη επιτυχία, σεμινάρια μαγειρικής με μπίρα. Τις απολαυστικές δημιουργίες του γνωστού σεφ Βαγγέλη Δρίσκα συνοδεύουν οι εκλεκτοί ζύθοι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Συνολικά, κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2012, έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία τέσσερα σεμινάρια μαγειρικής με μπίρα στον εξαιρετικό χώρο του Driskas Test Kitchen. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα διάφορα είδη, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το σωστό σερβίρισμα αλλά και την ίδια την παραγωγική διαδικασία της μπίρας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν κάθε φορά τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ τις τεχνικές μαγειρικής του, ενώ κάθε σεμινάριο ολοκληρωνόταν απολαμβάνοντας το γευστικό αποτέλεσμα μιας μπίρας, όταν αυτή συνοδεύει το πιάτο που της ταιριάζει. Τα εξαιρετικά πιάτα που ετοίμασε ο σεφ αναδείχθηκαν με τις μπίρες Amstel Premium Pilsener, Heineken, McFarland και Erdinger, δημιουργώντας μοναδικές γευστικές συζυγίες.

Τα επιτυχημένα σεμινάρια θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες με ακόμη περισσότερες συνταγές, γευσιγνωσίες και «μυστικά» του αγαπημένου μας ζύθου. Εάν είστε χρήστες του facebook και θέλετε να μοιραστείτε το πάθος σας για τη μαγειρική και την μπίρα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη fan page του Love Beer (www.facebook.com/lovebeer.gr), όπου θα ενημερωθείτε για τα επόμενα σεμινάρια. Επίσης, μπορείτε να λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς και να είστε ένας από τους τυχερούς που θα απολαύσουν μαζί με τον/την φίλο/φίλη τους ένα σεμινάριο με τον Βαγγέλη Δρίσκα και τις μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b