MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mila Kunis: Μιλάει για τον Ashton Kutcher και το πορνό της μαμάς!

Η Mila Kunis, πρωταγωνίστρια του κυρίαρχου στο box office “Teddy” άνοιξε(;) την καρδιά της για την φημολογούμενη σχέση της με τον Ashton Kutcher, αλλά και για την αγάπη της για το σαδομαζοχιστικό ερωτικό μυθιστόρημα Fifty Shades of grey της E.L. James, το λεγόμενο και πορνό της μαμάς, που έχει χαλάσει κόσμο παγκοσμίως με πάνω από 10 εκατ. πωλήσεις.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σχετικά με την φημολογούμενη σχέση της με τον πρώην της Demi Moore, Ashton Kutcher η Mila Kunis παραδέχθηκε ότι βγαίνουν για φαγητό, ότι γνωρίζονται για 15 χρόνια, ότι νιώθουν άνετα ο ένας με τον άλλο κι ότι ποτέ δεν σχολιάζει την προσωπική της ζωή. Και μετά από όλα αυτά επιμένει ότι είναι απολύτως sigle- αν και για κάποιο λόγο πείθει ελάχιστα.

“Ναι, είμαι τελείως single. Βγαίνουμε μαζί. Γνωριζόμαστε για 15 χρόνια. Έχουμε κοινούς φίλους. Νιώθουμε άνετα ο ένας με τον άλλο. Αυτό είναι- δεν υπάρχει κάποια τρελή ερωτική ιστορία, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. Κρατάω την ιδιωτικότητά μου για τον εαυτό μου και ποτέ δεν σχολιάζω την προσωπική μου ζωή… Πραγματικά είμαι single”, δήλωσε η Mila Kunis.

Βέβαια, μας μπερδεύει διότι από τη μία μιλάει για τα προσωπικά της και λέει ότι είναι ελεύθερη και από την άλλη λέει ότι ποτέ δεν μιλάει για τα προσωπικά της (τονίζοντας παράλληλα πόσο καλοί φίλοι είναι με τον Ashton Kutcher). Τι από τα δύο να καταλάβουμε; Ότι κάτι παίζει με τον πρώην της Demi Moore και απλά δεν μιλάει γι’ αυτά ή ότι δεν τρέχει τίποτα και είναι μόνο φίλοι και μιλάει γι’ αυτό; Τρέχα γύρευε με τις δηλώσεις των σταρ, που κρατάνε την προσωπική τους ζωή για τον εαυτό τους.

Αλλά στη συνέντευξη για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Elle υπήρχαν κι άλλα ζουμερά κομμάτια, σε σχέση με το Fifty Shades of Grey. H Mila Kunis αποκάλυψε ότι το έχει λατρέψει αυτό το kinky βιβλίο, γεγονός που ενισχύει τις φήμες που την θέλουν μία από τις υποψήφιες πρωταγωνίστριες για το ρόλο της φοιτήτριας που γνωρίζει τις πιο βιτσιόζικες όψεις του έρωτα με τον ανωμαλιάρη δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Christian Grey.



Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b