MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο πελαργός επισκέφτεται ξανά την Carla Bruni!

Η επιστροφή στην μουσική μπορεί να περιμένει για την Carla Bruni, καθώς η σύζυγός του πρώην Προέδρου της Γαλλίας περιμένει το τρίτο της παιδί. Το γεγονός αυτό αναγκάζει την Carla να είναι πολύ προσεκτική με αυτήν την εγκυμοσύνη, αφού είναι ήδη 44 ετών (αν και δεν της φαίνεται) και θα πρέπει να ξεκουράζεται όσο το δυνατόν περισσότερο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer το διάσημο μοντέλο και μία από τις πιο σέξι πρώτες κυρίες που αξιώθηκε να δει ποτέ δημοκρατία, σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Σαρκοζί.

Σύμφωνα με το περιοδικό η δεύτερη εγκυμοσύνη της Carla εξηγεί την απορία του κόσμου, γιατί η πρώην πρώτη κυρία δεν έχει καταφέρει να χάσει ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Είχε δημιουργηθεί μάλιστα μία παραφιλολογία, ότι η Bruni το είχε ρίξει στο φαγητό, επειδή υπέφερε από κατάθλιψη λόγω του ότι έπαψε να είναι σύζυγος Προέδρου.

Η Bruni έχει εκτός από τη Guilia κι έναν 11χρονο γιο, τον Aurelian με τον καθηγητή φιλοσοφίας, Raphael Enthoven, ενώ ο Νικολά Σαρκοζί έχει δύο γιους, τον 25χρονο, Pierre και τον 23χρονο Jean από τον πρώτο του γάμο και τον 13χρονο Louis από το δεύτερο γάμο του με τη Cecilia Ciganer – Albeniz.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b