MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ozzy Osbourne: -Είμαι χαρούμενος που ξαναέρχομαι στην Ελλάδα, για να ροκάρω στο Rockwave!

Χαρούμενος που θα έρθει στην Ελλάδα για να ροκάρει με τους φίλους του στο Rockwave, για τον πρόσθετο λόγο ότι λατρεύει την ελληνική κουζίνα κι έχει πάθει εξάρτηση από αυτήν, δηλώνει ο θρυλικός Ozzy Osbourne.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ξαναέρχομαι στην Ελλάδα μαζί με τους «φίλους» μου, τον Slash, τον Geezer Butler και τον Zak Wylde για να ροκάρουμε όλοι μαζί στο Rockwave Festival την 1Η Ιουλίου. Ο καταπληκτικός κιθαρίστας μου, ο Έλληνας Gus G., θα παίξει επίσης μαζί μου. Και είμαι ενθουσιασμένος για έναν επιπλέον λόγο, γιατί είμαι εθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Θα σας δω όλους στο Rockwave. Σας αγαπώ όλους….Ozzy” δήλωσε συγκεκριμένα ο frontman των Black Sabbath.

Μετά από εμφανίσεις σε 15 χώρες των “OZZY OSBOURNE & FRIENDS” η Ελλάδα θα είναι ο τελευταίος σταθμός και ετοιμάζονται να το γιορτάσουν πάνω στη σκηνή του TerraVibe Park! Την Κυριακή 1 Ιουλίου στο Rockwave Festival θα είναι μαζεμένοι πάνω στη σκηνή 5 θρύλοι της ροκ μουσικής!

Το ελληνικό κοινό είναι από τα πιο προνομιούχα του κόσμου γιατί θα δει «τους καλύτερους των καλύτερων» μαζεμένους στη σκηνή του Rockwave! Όλοι τους, με αρχηγό τον OZZY, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως συνηθίζουν να κάνουν όλες οι μπάντες στην τελευταία συναυλία της περιοδείας!

O OZZY στο Rockwave θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τον θρυλικό μπασίστα των Black Sabbath GEEZER BUTLER, και οι δυο τους, το ήμισυ των Black Sabbath δηλαδή, θα παίξουν τα τραγούδια των BLACK SABBATH έχοντας στο πλευρό τους: τον SLASH φίλο του OZZY και πρώην κιθαρίστα των Guns n Roses, που τιμώντας την πολύχρονη φιλία του με τον ΟΖΖΥ, τον συνοδεύει σε επιλεκτικές συναυλίες της περιοδείας (και μία από αυτές είναι το Rockwave), τον ZAKK WYLDE, τον προηγούμενο κιθαρίστα του OZZY και αρχηγό των BLACK LABEL SOCIETY και τον τωρινό αγαπημένο κιθαρίστα του, τον Έλληνα GUS G. που έχει αποδείξει τι αξίζει – τυχεροί όσοι τον είδαν ζωντανά το 2010 στη συναυλία του OZZY στο TerraVibe!

Και επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω οι παραγωγοί του ΟΖΖΥ γνωρίζοντας την αδυναμία του ΟΖΖΥ στο ελληνικό φαγητό ζήτησαν από τους διοργανωτές να φροντίσουν το γλέντι της λήξης της περιοδείας να γίνει σε εστιατόριο με ελληνική κουζίνα!



Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b