MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kim Kardashian: “Σηματοδοτεί την παρακμή του Δυτικού Πολιτισμού!”

Ως σύμβολο ηθικής παρακμής, αρνητικό πρότυπο για την νεολαία και μια γυναίκα που συνοψίζει ό,τι είναι λάθος στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες χαρακτήρισε την Kim Kardashian η Διευθύντρια ενός Ιδιωτικού Σχολείου Θηλέων στην Αγγλία Dr Helen Wright. Η κα Wright, η οποία είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης άστραψε και βρόντηξε εναντίον της διάσημης κολλητής της Paris Hilton, που θεωρείται πλέον μία από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Dr Wright την κατηγόρησε ότι με τα πρότυπα ζωής που προβάλλει ωθεί τις νέες κοπέλες να κάνουν σεξ πρόωρα, γεγονός που με κάποιον τρόπο ευθύνεται για την παρακμή του δυτικού πολιτισμού. Δείχοντας ένα εξώφυλλο με την Kim Kardashiam με μαύρο μπικίνι, η διευθύντρια επιτέθηκε εναντίον τόσο της λεζάντας, όσο και του μοντέλου της φωτογραφίας. Απέδωσε στις πλούσιες καμπύλες της Kardashian την παρακμή του Δυτικού Πολιτισμού. “Η παρακμή του Δυτικού Πολιτισμού μπορεί να αναγνωσθεί σε όλες της τις καμπύλες (που, όπως θα παρατηρήσετε, είναι όντως πάρα πολλές)”δήλωσε η Wright.

To πρόβλημα για την κα Wright είναι τα reality show που έχει κάνει η Kim Kardashian, το ότι έγινε διάσημη από ένα sextape και το γεγονός ότι ο γάμος της κράτησε μόνο 72 μέρες, δίνουν πολύ αρνητικά πρότυπα στους νέους. Κι όπως δηλώνει, λόγω της εμμονής της κοινωνίας με τους celebrities οι μαθητές καταναλώνουν πρότυπα γεμάτα από μία κενή περιεχομένου διασημότητα και επιφανειακές ζωές.

Όλα αυτά που λέει η κα Wright έχουν μία δόση αληθείας, αλλά το να αποδώσεις την όποια παρακμή του δυτικού πολιτισμού στην νεαρή Kim Kardashian είναι μία αφέλεια που δεν επιτρέπεται σε απόφοιτο της Οξφόρδης. Τα αίτια ακμής και παρακμής των πολιτισμών είναι μακροϊστορικά, έχουν μεγάλο βάθος χρόνου και είναι πολυπαραγοντικά. Χωρίς να θέλουμε να υπερασπισθούμε το γελοίο πρότυπο της kim Kardashian και της Paris Hilton, πρέπει να πούμε ότι oι καμπύλες μίας διάσημης γυναίκας, όσο αφελής και επιφανειακή κι αν είναι αυτή, δεν μπορούν να σηματοδοτήσουν καμία παρακμή μίας κοινωνίας.

Εξάλλου, μάλλον κι η ίδια η Dr Wright “παίζει μπάλα” στο γήπεδο που θεωρεί ότι καταστρέφει την κοινωνία. Με το να χρησιμοποιεί την εικόνα της Kim Kardashian κατάφερε να αποχτήσει απήχηση μία άποψή της, η οποία αν δεν συνδυαζόταν με ένα τόσο διάσημο παράδειγμα, μάλλον θα είχε περάσει στο ντούκου.


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b