MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Artist μαζί με τον Di Caprio στην νέα ταινία του Scorsese

Ο Jean Dujardin, χάρη και στην καθοδήγηση και το καλλιτεχνικό όραμα του Michel Hazanavicius, πραγματοποίησε ένα μικρό θαύμα στην 7η τέχνη, κατακτώντας το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου με γαλλική ταινία (το The Artist). Μετά από αυτό η πορεία του στο Hollywood δείχνει στρωμένη με ροδοπέταλα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μία από τις πιο σημαντικές προτάσεις, που συζητάει αυτή τη στιγμή ο Γάλλος ηθοποιός, είναι η συμμετοχή του στη νέα ταινία του Martin Scorsese “The Wolf of Wall Street” (Ο λύκος της Wall Street). Στο καστ της ταινίας ανήκει ήδη ο συνήθης ύποπτος στις συνεργασίες του με τον Scorsese, που δεν είναι άλλος από τον Leonardo DiCaprio.

Η ταινία αναφέρεται στην πραγματική ιστορία ενός νεαρού “τζογαδόρου” πολλών δισεκατομμυρίων στα χρηματιστήρια της Wall Street, που καταφεύγει σε διάφορες παράνομες πράξεις. Αν ο Dujardin πάρει τελικά μέρος στην ταινία θα παίξει τον Jean-Jacques Handali, έναν Ελβετό τραπεζίτη που εμπλέκεται στο ξέπλυμα των κερδών της εταιρείας του πρωταγωνιστή.

Ο Scorsese είναι δηλωμένος φαν της ταινίας The Artist, έστω κι αν ήταν ο μεγάλος του αντίπαλος στα φετινά όσκαρ. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ήταν παραπάνω από ευτυχής, αν είχε στο καστ και τον πρωταγωνιστή αυτής της ταινίας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b