George Lucas: Τα παρατάει όλα και γυρίζει σπίτι του!
Ο δημιουργός της σειράς ταινιών Πόλεμος των Άστρων, που σφράγισε το είδος της επιστημονικής (όσο επιστημονική μπορεί να είναι) φαντασίας, ο Ελληνοαμερικάνος George Lucas σκέφεται πολύ σοβαρά- μετά από 40 χρόνια δημιουργίας ταινιών- να αποσυρθεί.
A
A
Σε δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό Empire ο υπέρ- πετυχημένος σκηνοθέτης και παραγωγός, τόνισε ότι θα αφήσει την εταιρεία του και όλες του τις δουλειές, για να επιστρέψει στο γκαράζ του σπιτιού του. Όπως παραδέχεται, πάντα ονειρευόταν να φτιάχνει προσωπικές ταινίες- πειραματικές- για τις οποίες δεν θα ενδιαφέρεται αν θα παιχτούν στους κινηματογράφους.
Ο George Lucas έχει ξαναεκδηλώσει στο παρελθόν την επιθυμία να αποσυρθεί. Και μένει να δούμε, αν αυτή τη φορά τα εννοεί αυτά που λέει.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Love Round: Μια εμπειρία γεμάτη κίνηση, μουσική και αγάπη στο ΚΠΙΣΝ
Ανεξάρτητα Κράτη: Η παράσταση των Παλούμπη-Τσιοτσιόπουλου σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι
Γιάννης Χρήστου – Εναντιοδρομία: Το «άγνωστο» αρχείο μιας μουσικής ιδιοφυΐας σε μια έκθεση στο ΕΜΣΤ
Μέγαρο: Η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου σε ένα ρεσιτάλ με έργα Ραχμάνινοφ και Σούμαν
National Theatre Live: Ο «Άμλετ» με την υπογραφή του Robert Hastie στο Μέγαρο
Γιώργο Παπαγεωργίου, τι σου αποκάλυψε το δυστοπικό 1984;
The Sea Inside: Το Stelios Chatzikaleas Quartet στο Half Note Jazz Club
Οι Pantera στο επετειακό Release Athens 2026
Οι Καρέκλες: Πρώτες φωτογραφίες της παράστασης στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Hoggar: Οι Tinariwen επιστρέφουν με νέο δίσκο βγαλμένο από την καρδιά της ερήμου