George Lucas: Τα παρατάει όλα και γυρίζει σπίτι του!
Ο δημιουργός της σειράς ταινιών Πόλεμος των Άστρων, που σφράγισε το είδος της επιστημονικής (όσο επιστημονική μπορεί να είναι) φαντασίας, ο Ελληνοαμερικάνος George Lucas σκέφεται πολύ σοβαρά- μετά από 40 χρόνια δημιουργίας ταινιών- να αποσυρθεί.

A
A
Σε δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό Empire ο υπέρ- πετυχημένος σκηνοθέτης και παραγωγός, τόνισε ότι θα αφήσει την εταιρεία του και όλες του τις δουλειές, για να επιστρέψει στο γκαράζ του σπιτιού του. Όπως παραδέχεται, πάντα ονειρευόταν να φτιάχνει προσωπικές ταινίες- πειραματικές- για τις οποίες δεν θα ενδιαφέρεται αν θα παιχτούν στους κινηματογράφους.
Ο George Lucas έχει ξαναεκδηλώσει στο παρελθόν την επιθυμία να αποσυρθεί. Και μένει να δούμε, αν αυτή τη φορά τα εννοεί αυτά που λέει.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
1ο Greek Fashion Festival: Η ελληνική μόδα συναντά τον πολιτισμό σε μια διήμερη γιορτή στην Πειραιώς 260
Η Κατσαρίδα Κ., από τους Σοφία Καζαντζιάν και Μάριο Ιορδάνου στο Θέατρο Αργώ
«Χούγια ή Θάνατος»: Η Σοφία Μουτίδου σε καλοκαιρινό tour
Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα: Οι παραστάσεις συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Άλσος
The Chios Festival 2025: Ιστορία, πολιτισμός και εξωστρέφεια στο φεστιβάλ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Από τον Οκτώβριο μεταμοσχεύσεις σε παιδιά και στην Ελλάδα στο Ωνάσειο Κέντρο
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στις δυνατές μουσικές εμπειρίες του καλοκαιριού
Αυτές οι 12 παραλίες της Ελλάδας χάνουν τη “Γαλάζια Σημαία” για το 2025
Ποιοι είναι οι 5 βασικοί τύποι ταξιδιωτών που επιλέγουν φέτος τα ελληνικά νησιά;
Το Bombay Sapphire στους αγώνες σκαφών Ε1 στο Μονακό, με guest τη Βάσια Κωσταρά