MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Yulia Snigir: Με τον Bruce Willis στο νέο Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Η τέταρτη ταινία της σειράς Πολύ σκληρός για να πεθάνει (Die hard) με τον Bruce Willis στον γνωστό ρόλο του σκληροτράχηλου κι… “απέθαντου” μπάτσου, ετοιμάζεται να μπει σε παραγωγή. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι A Good Day To Die Hard, ο οποίος φαίνεται ότι ταιριάζει πολύ και με την κατάσταση που ζούμε στην Ελλάδα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η πλούσια δράση της ταινίας θα γίνεται στη Ρωσία και ο Willis θα έχει στο πλευρό του και το καυτό μοντέλο από τη Ρωσία Yulia Snigir. Επίσης, η σέξι Megalyn Echikunwoke από το CSI Miami και ο Amaury Nolasco από το Prison Break αφήνουν για λίγο την τηλεόραση, για να εμφανισθούν στον κινηματογράφο.

Στο A Good Day To Die Hard ο Bruce Willis ταξιδεύει στη Ρωσία, για να βγάλει το γιο του από τη φυλακή. Κι ενώ βρίσκεται εκεί, αποκαλύπτει μία συνωμοσία τρομοκρατών και μαζί με το γιο του προσπαθεί να την σταματήσει, πριν να είναι πολύ αργά!Άλλη μία ταινία, δηλαδή, όπου η Ρωσία και οι Ρώσοι συνδέεται με τρομοκρατία, μαφία, συμμορίες.

Το σενάριο είναι του Skip Woods (X-Men Origins: Wolverine) και η σκηνοθεσία του John Moore.  Ο Jai Courtney θα παίζει τον γιο του Bruce Willis, ενώ στην ταινία θα παίζουν ακόμα οι Cole Hauser και Sebastian Koch.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b