MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
23
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δικτάτορας:- Οι σωματοφύλακές μου είναι όλες… παρθένες!

O απολαυστικός Sacha Baron Cohen έδωσε συνέντευξη στη Sun με τη νέα του περσόνα, τον Δικτάτορα, τον Στρατηγό Aladeen της Δημοκρατίας της Wadiya κι εμφανίσθηκε στα γραφεία της εφημερίδας με πλήρη στολή και με πλήρη σωματοφυλακή από… παρθένες!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Και λέμε παρθένες, γιατί το λέει ο ίδιος ο Δικτάτορας στη συνέντευξή του. Και ο λόγος ενός τέτοιου Δικτάτορα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Gordon Smart, αν θα μπορούσε κάποια διάσημη αγγλίδα να ενταχθεί στην σωματοφυλακή του δικτάτορα, ο Στρατηγός Aladeen απάντησε: “οι σωματοφύλακες μου είναι όλες παρθένες. Αυτό αποκλείει το 97% των Αγγλίδων!” Και συνέχισε ότι η μόνη διάσημη Βρετανίδα που θα μπορούσε να ενταχθεί στην σωματοφυλακή του είναι η Susan Boyle τραγουδίστρια που αναδείχθηκε πριν μερικά χρόνια από το  Britain’s Got Talent, εκτός κι αν ευσταθούν οι φήμες ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Simon Cowell στα παρασκήνια της εκπομπής.

Ο Δικτάτορας μίλησε και για τις τηλεοπτικές του προτιμήσεις. Όπως δήλωσε, υπάρχει στην χώρα του μία εκδοχή του Two and a half men, (το σίριαλ που έπαιζε ο Charlie Sheen και μετά τον διαδέχθηκε ο Ashton Kutcher). Η εκδοχή της χώρας του βέβαια είχε τίτλο “τρεις άντρες”, αλλά έγινε και αυτή “2 και μισός άντρες”, γιατί ένας ηθοποιός έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο για το μούσι του Δικτάτορα. Την επόμενη μέρα τα πόδια του ηθοποιού… πέσανε! Άρα έμεινε μισός. 

Ο Δικτάτορας έδωσε και συμβουλές ασφαλείας στους Βρετανούς. Τους ζήτησε να κρατάνε τα σύνορα τους ασφαλή από μετανάστες που θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο, τρομοκράτες και γυναίκες που δεν είναι super models! Η περσόνα του Cohen, που είναι ξεκάθαρα παρωδία του Καντάφι, υποσχέθηκε ακόμα την αυτοβιογραφία του, η οποία θα εστιάσει στο δράμα των δικτατόρων. “Είμαστε όλοι αθώα θύματα μίας παγκόσμιας ανθρωπιστικής τραγωδίας- της Αραβικής Άνοιξης” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Σπασμένη Φλέβα: Δύο βραβεία για την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη στο San Francisco Greek Film Festival
Cine News
Daredevil Born Again: Ο νέος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα στο Disney+
Cine News
Εδώ μιλάνε για λατρεία: Ξανά στα σινεμά το μουσικό ντοκιμαντέρ για τους Κόρε.Ύδρο.
Cine News
Ο Daredevil επιστρέφει – Οι σειρές και οι ταινίες που θα δεις αυτή την εβδομάδα στην TV
Art & Culture
Γιατί ανυπομονούμε για τα press tours της Zendaya – ίσως πιο πολύ από τις ταινίες της
Cine News
Ο “ανίκητος” Τσακ Νόρις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών
Cine News
The House of David: Ο 2ος κύκλος της βιβλικής σειράς κάνει πρεμιέρα στο Prime Video
Cine News
38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Masterclass με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη
Cine News
Νύχτες Πρεμιέρας: «Late Night Specials» προβολές με Σκορσέζε και Κιούμπρικ
Cine News
Dune 3: Teaser και posters αποκαλύπτουν το εντυπωσιακό καστ
Cine News
Η Χάνα Μοντάνα επιστρέφει… 20 χρόνια μετά στο Disney+
Cine News
Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου κλείνει τα 25 του χρόνια