MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tom Cruise: Και βρυκόλακας και κυνηγός βρυκολάκων!

Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο μπορείς να έχεις αν είσαι αστέρας του Hollywood του επιπέδου του Tom Cruise. Ο μελαχρινός superstar από την μία είναι κοντά στο να ξανα-“ζωντανέψει” στην μεγάλη οθόνη τον θρυλικό βρυκόλακα Lestat, που τον γνωρίσαμε από την μεγάλη επιτυχία της ταινίας “συνέντευξη με έναν Βρυκόλακα” (1994), ενώ από την άλλη ετοιμάζεται να παίξει και τον πιο μεγάλο κυνηγό βρυκολάκων, τον γνωστό Van Helsing.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Tom Cruise θα είναι όχι μόνο πρωταγωνιστής, αλλά και παραγωγός στο sequel της ταινίας Van Helsing, που είχε βγει στους κινηματογράφους το 2004 με πρωταγωνιστή στον ομόνυμο ρόλο τον Hugh Jackman. Η διάδοχη κατάσταση είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει συγκρίσεις ανάμεσα στους δύο μεγάλους γόηδες του Hollywood, για το ποιός είναι ο πιο καλός ή ο σέξι Van Helsing. Το σενάριο του δεύτερου Van Helsing θα το υπογράφουν οι Roberto Orci και Alex Kurtzman.

Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως δεν είναι τόσο η αναμενόμενη σύγκριση του Hugh Jackman και του Tom Cruise, αλλά η σύγκριση του Tom Cruise με τον Tom Cruise. Αν πραγματοποιηθούν και τα δύο project και ο Cruise παίζει τόσο τον μεγάλο φονιά βρυκολάκων Van Helsing, όσο και τον μεγάλο εστέτ βρυκόλακα Lestat, θα υπάρχει μεγάλη σύγχυση στο κοινό, που συνηθίζει να ταυτίζει τους ήρωες με τους ρόλους, ακόμα και σε τελείως φανταστικά έργα.

Εσείς τι λέτε; Υπάρχει ασυμβίβαστο;


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b