MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σχεδιάζει να καταστρέψει την κολλητή της η καυτή Gemma Arterton

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Είναι δύο φίλες, που φαινομενικά λατρεύουν η μία την άλλη. Κι όμως από πίσω, κάθε μία σχεδιάζει την καταστροφή της κολλητής της. Αυτά είναι τα Σωστά Κορίτσια (The Wright Girls) η μαύρη κωμωδία στην οποία θα πρωταγωνιστεί η σέξι βρετανίδα Gemma Arterton!

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

H 26χρονη Gemma έχει ήδη εμφανισθεί σε διάφορα blockbusters όπως το Clash of the Titans και Prince of Persia, ενώ έχει υπάρξει και Bond girl στο Quantum of Solace. Η καριέρα της, ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται να κάνει μία κοιλιά, καθώς η συμμετοχή της ως Tamara Drewe  με τα σέξι σορτς (σε σκηνοθεσία του σημαντικού σκηνοθέτη Stephen Frears) πέρασε μάλλον απαρατήρητη από το κινηματογραφικό κοινό, ενώ και άλλα project, στα οποία έλαβε μέρος, δεν πήγαν τόσο καλά.

Με τη νέα της ταινία, μία μαύρη κωμωδία με τον τίτλο The wright girls, ως μία από τις δύο κακιασμένες κολλητές, ελπίζει ότι θα ανεβάσει τις “μετοχές” της στην κινηματογραφική βιομηχανία. Συγκεκριμένα, οι δύο φίλες μπαίνουν στο τριπάκι της σκληρής αυτής κόντρας, διότι έχουν “βάλει στο μάτι” τον ίδιο ρόλο σε ταινία. Την σκηνοθεσία του The wright girls υπογράφει ο Andy Fickman.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ο Δήμος Αβδελιώδης επιστρέφει στο σινεμά – “Ο Μεγαλέξανδρος και ο Καταραμένος Δράκος” στο 67ο ΦΚΘ
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026 powered by ΔΕΗ
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές