MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σχεδιάζει να καταστρέψει την κολλητή της η καυτή Gemma Arterton

Είναι δύο φίλες, που φαινομενικά λατρεύουν η μία την άλλη. Κι όμως από πίσω, κάθε μία σχεδιάζει την καταστροφή της κολλητής της. Αυτά είναι τα Σωστά Κορίτσια (The Wright Girls) η μαύρη κωμωδία στην οποία θα πρωταγωνιστεί η σέξι βρετανίδα Gemma Arterton!

author-image Γιώργος Σμυρνής

H 26χρονη Gemma έχει ήδη εμφανισθεί σε διάφορα blockbusters όπως το Clash of the Titans και Prince of Persia, ενώ έχει υπάρξει και Bond girl στο Quantum of Solace. Η καριέρα της, ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται να κάνει μία κοιλιά, καθώς η συμμετοχή της ως Tamara Drewe  με τα σέξι σορτς (σε σκηνοθεσία του σημαντικού σκηνοθέτη Stephen Frears) πέρασε μάλλον απαρατήρητη από το κινηματογραφικό κοινό, ενώ και άλλα project, στα οποία έλαβε μέρος, δεν πήγαν τόσο καλά.

Με τη νέα της ταινία, μία μαύρη κωμωδία με τον τίτλο The wright girls, ως μία από τις δύο κακιασμένες κολλητές, ελπίζει ότι θα ανεβάσει τις “μετοχές” της στην κινηματογραφική βιομηχανία. Συγκεκριμένα, οι δύο φίλες μπαίνουν στο τριπάκι της σκληρής αυτής κόντρας, διότι έχουν “βάλει στο μάτι” τον ίδιο ρόλο σε ταινία. Την σκηνοθεσία του The wright girls υπογράφει ο Andy Fickman.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b