MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ψάχνουν νέο σκηνοθέτη για το sequel του Hunger Games!

Τα “Παιχνίδια πείνας” (Hunger Games) είναι η νέα μεγάλη επιτυχία της κινηματογραφικής βιομηχανίας, που επί τρία σερί σαββατοκύριακα είναι στην κορυφή του Βοx Office. Κι ενώ το sequel του πετυχημένου φραντσάιζ είναι στα σκαριά, οι παραγωγοί της ταινίας ήδη αναζητούν νέο σκηνοθέτη, καθώς ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Gary Ross δεν τα βρήκε με την εταιρεία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Gary Ross ήθελε μία γενναία αύξηση των αποδοχών του για τη δεύτερη ταινία, την οποία δεν έλαβε. Επίσης, εκτιμάται ότι ρόλο στην απόφαση του σκηνοθέτη έπαιξε το γεγονός ότι γενικότερα δεν θέλει να επαναλαμβάνεται.

Αυτό προσθέτει άλλη μία σκοτούρα στα μυαλά των ανθρώπων της Lionsgate, οι οποίοι ήδη “είδαν κι έπαθαν” για να καταφέρουν να συμφωνήσουν με τη Fox, προκειμένου να αξιοποιήσουν την Jennifer Lawrence στο sequel των “Παιχνιδιών πείνας”, το οποίο θα ονομάζεται Catching Fire. Αφού οι δύο εταιρείες τα βρήκαν, η νεαρή ηθοποιός θα κάνει γυρίσματα σχεδόν παράλληλα για το Catching Fire, αλλά και για το X-Men: First Class της εταιρείας Fox.

Παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν για τα γυρίσματα του sequel των Huger Games, η εμπορική πορεία της ταινίας είναι τρομερά προσοδοφόρα. Επί τρία σαββατοκύριακα είναι στην κορυφή των Box Office, ενώ τα συνολικά κέρδη που έχει ήδη αποφέρει, υπερβαίνουν τα 302 εκατ. δολάρια.

Περισσότερα από Cine News