Ο James Bond θα ανοίξει τους Ολυμπιακούς του 2012!
Και ο James Bond επιστρατεύεται για τους Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο. Ο θρυλικός πράκτορας 007, που είναι ένα από τα πιο εξαγώγιμα αγγλικά προϊόντα, θα είναι πρωταγωνιστής σε μία μικρού μήκους ταινία σε σκηνοθεσία του Danny Boyle, η οποία θα προβληθεί στο πλαίσιο των εορταστικών τελετών για την φετινή Ολυμπιάδα.
A
A
O σκηνοθέτης του Trainspotting και του Slum dog millionaire θα σκηνοθετήσει μία ταινία με τον τίτλο The Arrival. Σε αυτήν ο Bond επισκέπτεται το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου παραλαμβάνει την αποστολή να ανοίξει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη συνέχεια μπαίνει σε ελικόπτερο και πέφτει με αλεξίπτωτο μέσα στο στάδιο. Πρωταγωνιστής ποιός άλλος; Ο Daniel Craig!
Το όλο project ξεκίνησε με μία επίσκεψη που πραγματοποίηση ο Daniel Craig στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Σε αυτήν η Βασίλισσα της Αγγλίας ζήτησε από τον γνωστό ηθοποιό να πρωταγωνιστήσει σε ένα intro για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Κι όταν ζητάει κάτι η Βασίλισσα από έναν 007, είναι αδύνατον αυτός να πει “όχι”!
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Love Round: Μια εμπειρία γεμάτη κίνηση, μουσική και αγάπη στο ΚΠΙΣΝ
Ανεξάρτητα Κράτη: Η παράσταση των Παλούμπη-Τσιοτσιόπουλου σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι
Γιάννης Χρήστου – Εναντιοδρομία: Το «άγνωστο» αρχείο μιας μουσικής ιδιοφυΐας σε μια έκθεση στο ΕΜΣΤ
Μέγαρο: Η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου σε ένα ρεσιτάλ με έργα Ραχμάνινοφ και Σούμαν
National Theatre Live: Ο «Άμλετ» με την υπογραφή του Robert Hastie στο Μέγαρο
Γιώργο Παπαγεωργίου, τι σου αποκάλυψε το δυστοπικό 1984;
The Sea Inside: Το Stelios Chatzikaleas Quartet στο Half Note Jazz Club
Οι Pantera στο επετειακό Release Athens 2026
Οι Καρέκλες: Πρώτες φωτογραφίες της παράστασης στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Hoggar: Οι Tinariwen επιστρέφουν με νέο δίσκο βγαλμένο από την καρδιά της ερήμου