MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Jennifer Lawrence γδύθηκε μπροστά στη Zoe Kravitz

Τα είδε όλα, κυριολεκτικά, με την Jennifer Lawrence, η ηθοποιός Zoe Kravitz, στην πρώτη συνάντηση που είχαν, όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό Rolling Stone.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H πρωταγωνίστρια των Hunger Games είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιο καυτό κυκλοφορεί στο Hollywood. Γι’ αυτό κι έγινε εξώφυλλο και κεντρικό θέμα στο περιοδικό Rolling Stone, όπου γνωστοί και φίλοι βγάζουν τα άπλυτά της στη φόρα. Μία από αυτές, η Zoe Kravitz, συμπρωταγωνίστρια της στο X-Men: First Class έκανε καυτές αποκαλύψεις για την Jennifer.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, πρωτογνώρισε την Lawrence με έναν πολύ αποκαλυπτικό τρόπο. Την επισκέφτηκε σπίτι της και της άνοιξε η Jennifer Lawrence φορώντας μόνο μία πετσέτα. Της είπε “συγνώμη, μόλις πήγαινα στο μπάνιο.” Και όπως λέει η Kravitz, η πρωταγωνίστρια των Hunger Games πέταξε την πετσέτα και άρχισε να ξυρίζει τα πόδια της ολόγυμνη.

Αυτές οι αποκαλύψεις και άλλα ακόμα ευτράπελα από τη ζωή της 21χρονης σταρ, υπάρχουν στο τεύχος Απριλίου του Rolling Stone, το οποίο έχει την Jennifer Lawrence στο εξώφυλλο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b