MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bazaar βιβλίου στο Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνουν bazaar βιβλίου στο 3ο και 4ο Επίπεδο του εμπορικού κέντρου, από τις 23 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου. Οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν βιβλία από περισσότερους από 100 έλληνες εκδότες, σε χαμηλές τιμές, που θα ξεκινούν από €1.

Monopoli Team

Συγκεκριμένα, στο επίπεδο 3 του Athens Metro Mall θα παρουσιάζεται στο κοινό μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά βιβλία ενώ στο επίπεδο 4 θα περιμένει όλους μία ευρεία γκάμα εκδόσεων όπως μυθιστορήματα, αστυνομικά διηγήματα, βιογραφίες και κόμικς σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Ανακύκλωση βιβλίων για δωρεά βιβλιοθήκης σε τοπικό φορέα
Το Athens Metro Mall, στο πλαίσιο ενίσχυσης και υποστήριξης του κοινωνικού περιβάλλοντος, καλεί τον κόσμο να φέρει τα παλιά του βιβλία (επίπεδο 1 δίπλα από info desk), λαμβάνοντας αναμνηστικό δώρο επιβράβευσης, και σε συνδυασμό με τη δική του συνεισφορά και την προσφορά των εκδοτικών οίκων που θα λάβουν μέρος στην ενέργεια, τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν για τη δημιουργία βιβλιοθήκης σε τοπικό φορέα.

Μεγάλη κλήρωση “Ταξίδι με ένα Βιβλίο”
Με κάθε αγορά άνω των €20 από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση και να διεκδικήσουν ένα ταξίδι σε αγαπημένο προορισμό της Ευρώπης.

Τα βιβλία που κοστίζουν 1€ είναι παλαιότερες εκδόσεις (τουλάχιστον πενταετίας) που κατά κανόνα δεν βρίσκονται στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, από 23 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Athens Metro Mall: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος,
Τηλ.:2109769444,
www.athensmetromall.gr

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Y_FMkkwvDTQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b