Katy Perry: Τρία εκατ. δολάρια για να γράψει βιβλίο για το γάμο της
Με το ποσό των 3,1 εκατ. δολαρίων προσπάθησε ένας εκδοτικός οίκος να δελεάσει την πρόσφατα χωρισμένη Katy Perry, για να γράψει μια φουλ αποκαλυπτική βιογραφία του γάμου της με τον Russell Brand.

A
A
Μάλιστα, δεν είναι ένας ο εκδοτικός οίκος που θέλει να εκδώσει την πλευρά της Katy Perry, αλλά τρεις, οι οποίοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους, ανεβάζοντας έτσι την τιμή. Ένας ακόμα λόγος που η τιμή θα είναι ψηλή, είναι το γεγονός ότι ούτε η Katy Perry, ούτε ο Russell Brand έχουν μιλήσει για το χωρισμό τους στα ΜΜΕ, κρατώντας έτσι αμείωτη την περιέργεια του κοινού.
Αυτήν την περίοδο πάντως η Perry δεν τα περνάει άσχημα μετά τον χωρισμό της. Λέγεται ότι φλερτάρει με το πιο πλούσια αμοιβώμενο μοντέλο στον κόσμο, τον 22χρονο Baptiste Giabiconi.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη
«Ηλιοτρόπια στο Σκοτάδι και στο Φως»: Μια έκθεση για την επαναπρόσληψη των αισθήσεων στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη
Η Ταράτσα του Φοίβου: Φινάλε τον Οκτώβριο με καλεσμένους – έκπληξη
COSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με blockbusters, all-star cast σειρές και το πολυαναμενόμενο «Ριφιφί»
Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς, με την Όλια Λαζαρίδου ξανά στην Οικία Ιλίτς