MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Heather Morris στο internet

Άλλη μία ηθοποιός πέφτει θύμα υποκλοπής προσωπικών της φωτογραφιών, οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Η νεαρή ηθοποιός Heather Morris, η οποία έχει γίνει γνωστή στις ΗΠΑ, για συμμετοχές της σε ταινίες και σε σίριαλ, είδε προσωπικές της φωτογραφίες, τις οποίες είχε τραβήξει με το κινητό της, να κυκλοφορούν στο internet.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός στις ιδιαίτερες πόζες της φοράει είτε εσώρουχα και πολύ αποκαλυπτικές εμφανίσεις, με τις οποίες έγινε γνωστή στο σίριαλ της Fox Glee, είτε δεν φοράει απολύτως τίποτα.

Η Heather έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις- εννοείται για περιοδικά και με τη συναίνεσή της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά της άρεσαν και ιδιαίτερα, όπως δήλωνε, ενώ τόνιζε ότι δεν είναι κάτι, για το οποίο ντρέπεται.

Στην πραγματικότητα, ενθάρρυνε το γυμνό με τις δηλώσεις της: “Ο καθένας θα πρέπει να κάνει καλόγουστα και όμορφα γυμνά- ώστε όταν γερνάς, να να μπορείς να πεις: Να τότε που το κορμί μου έδειχνε τόσο όμορφο!”

Η υποκλοπή αυτή δεν είναι η πρώτη, φυσικά. Άλλωστε, το γεγονός με την Scarlett Johansson είναι πρόσφατο σχετικά, ενώ από τότε έχουν υπάρξει και άλλα κρούσματα. Πρόκειται για μια νέα μορφή παπαράτσι, χάκινγκ παπαράτσι, το οποίο όμως είναι απολύτως παράνομο, διότι οι φωτογραφίες είναι προϊόντα υποκλοπής. Παρ’ όλ’ αυτά, τα “θύματα” της υπόθεσης θα μπορούσαν να αποφεύγουν αυτές τις διαρροές, αν δεν έβγαζαν γυμνές φωτογραφίες τα σώματά τους σε υλικό που μπορεί να βρεθεί με οοιονδήποτε τρόπο εκτεθειμένο στο διαδίκτυο και στους χάκερ.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b