MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Scarlett Johansson θα παίξει την πρωταγωνίστρια του Ψυχώ!

Τη γυναίκα που μαχαιρώθηκε στην ντουζιέρα της στην πιο θρυλική σκηνή τρόμου, την Janet Leigh, θα ερμηνεύσει η Scarlett Johansson.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μετά τους Anthony Hopkins και Helen Mirren, τώρα και η Scarlett Johansson έρχεται να προστεθεί στο καστ της ταινίας που αφηγείται πως γυρίστηκε η κορυφαία- για πολλούς- ταινία τρόμου όλων των εποχών, το “Ψυχώ” του Hitchcock.

Συγκεκριμένα, η Scarlett Johansson και ο James D’Arcy είναι τα νέα ονόματα του project, που έχουν ανακοινωθεί. Θα ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστές της ταινίας, δηλαδή την Janet Leigh και τον Anthony Perkins αντίστοιχα. Από την πλευρά τους, ο Anthony Hopkins θα ερμηνεύσει τον ρόλο του μεγάλου σκηνοθέτη Hitchcock και η Helen Mirren αυτόν της συζύγου Hitchcock.

Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί o Sacha Gervasi, έχει σκοπό να δείξει πώς ο θρυλικός σκηνοθέτης βασανίσθηκε, για να δημιουργήσει το “Ψυχώ”. Θα εξερευνήσει, ακόμα, το θέμα της σχέση του Hitchcock με τους ηθοποιούς του. Το σενάριο του John McLaughlin παραλληλίζεται από πολλούς με το “Επτά μέρες με τη Μέριλιν”. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο ρόλος της Scarlett είναι υλικό για υποψηφιότητα στα Oscar, όπως ήταν κι εκείνος της Michelle Williams, που έπαιξε την Monroe.

Γιώργος Σμυρνής


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b