MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τον Elton John θα παίξει ο Justin Timberlake

Στα “σκαριά” είναι το βιογραφικό έργο για τη ζωή του σταρ της μουσικής Elton John και ο τραγουδιστής, χορευτής και ηθοποιός Justin Timberlake είναι σε συζητήσεις, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο λόγος που ο ηθοποιός ακόμα δεν έχει πει οριστικά το “ναι” είναι η εκκρεμότητα με τον σκηνοθέτη. Ο Justin Timberlake χρειάζεται έναν σκηνοθέτη με τον οποίο να μπορεί να συνεννοηθεί και να έχουν ένα κοινό όραμα πάνω στο σινεμά.

Ο νόμιμος σύζυγος του Elton John, David Furnish επιβεβαίωσε ότι γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στον Justin και την παραγωγή για το ρόλο, αλλά και ανάμεσα στον Justin και τον Elton John. Όπως είπε, συγκεκριμένα, ο Furnish στο E! News: ”Ψάχνουμε για έναν σκηνοθέτη. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Ο Elton και ο Justin είχαν κουβεντιάσει γι’ αυτό. Ο Justin επίσης θεωρεί ότι πρέπει να νιώθει άνετα με τον σκηνοθέτη, αλλά και ότι ο σκηνοθέτης θα πρέπει να νιώθει άνετα μαζί του.Η χημεία είναι πάρα πολύ σημαντική.”

To σενάριο της ταινίας θα το γράψει ο Lee Hall, συγγραφέας του σεναρίου του Billy Elliot. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Elton John, η ταινία δεν θα μοιάζει τόσο πολύ με βιογραφία, αλλά με μιούζικαλ, σαν το Moulin Rouge.

Είχε πει συγκεκριμένα: ”Θα είναι μια σουρεαλιστική απεικόνιση της ζωής μου, και όχι μια ρεαλιστική απεικόνιση της, πιο κοντά στο στυλ ενός Moulin Rouge.”

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b