MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Εγώ, Εσύ και οι αισθήσεις μας

Από την Παρασκευή 2 Μαρτίου η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού «Κι αν πέσω; Θα ξανασηκωθείς» της VSA Hellas και της ΑΣΚΤ παρουσιάζει την αυτοσχεδιαστική παράσταση «Εγώ, Εσύ και οι αισθήσεις μας».

Monopoli Team

Η παραπάνω παράσταση είναι αποτέλεσμα της έρευνας που επεξεργάζεται η ομάδα γύρω από το θέμα: “Αισθήσεις – πώς μεταφράζονται τα αισθητηριακά μας ερεθίσματα σε κίνηση και στην ταυτόχρονη παραστατική δημιουργία”

Συμμετέχουν εικαστικοί, χορευτές και άτομα κάθε ιδιότητας χρησιμοποιώντας τεχνικές αυτοσχεδιασμού. Με αφετηρία το πως αισθανόμαστε εκείνη τη στιγμή κινούμαστε στον χώρο χρησιμοποιώντας τα ερεθίσματα του παρόντος και οδηγούμαστε στο να επιτρέψουμε να ξετυλιχθεί μία πορεία που συνεχώς μεταλλάσσεται και εξελίσσεται παραμένοντας πάνω από όλα αληθινή και ανοιχτή στο «τι μπορεί να συμβεί». Το εγχείρημα, μέρος του project “Ότι Συμβεί…” βρίσκεται σε συνεχής εξέλιξη πειραματιζόμενο στην επί τόπου δημιουργία. Αποτελεί συνεργασία της Very Special Arts Hellas (Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) με φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Συντελεστές
Σύλληψη/επιμέλεια: Αγγελική Παπαδάτου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αγγελική Παπαδάτου


Παίζουν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μάριος Αποστολίδης, Φίλιππος Βασιλείου, Έλενα Ζούμπου, Μαρία Κοντοβά, Ειρήνη Κουρούβανη, Ιωάννα Μαθοπούλου, Μενέλαος Νικολάου, Γιώργος Παλαμάρης, Μάγια Παπακώστα, Αλέκος Παπακώστας, Χριστίνα Τσακουμάκου, Ντένια Τσεκούρα, Ειρήνη Τσιμπραγού, Μιχάλης Φωτάκης.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
ΘΕΑΤΡΟ
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Θεατρικά Νέα
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Οι γείτονες από πάνω, του Cesc Gay στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
ΘΕΑΤΡΟ
Δάκρυ στο Φίδι, από την ομάδα Hippo Theatre Group στο Bios
ΘΕΑΤΡΟ
Κουνελόκολλα: Μια performance της Χρυσής Βιδαλάκη στο θέατρο στη Σάλα
ΘΕΑΤΡΟ
Taverna Miresia – Mario, Bella, Anastasia, του Mario Banushi στην Πειραιώς 260
ΘΕΑΤΡΟ
Τρέμω, του Ζοέλ Πομμερά στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Βλαβερές Συνέπειες του Γάμου, από τον Γιάννη Μπέζο στο Θέατρο Άνεσις
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Καρυοθραύστης ζωντανεύει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Ολύμπια
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Δελφίνοι ή Καζιμίρ και Φιλιντόρ, του Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών