MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σεμινάριο Decoupage στο Ash In Art

Σεμινάριο Decoupage διοργανώνεται στο Ash In Art, μέχρι 18 Φεβρουαρίου, με σκοπό να μάθει το κοινό έξυπνους τρόπους διακόσμησης του σπιτιού με αντικείμενα που προσδίδουν μια πιο μελαγχολική διάθεση.

Monopoli Team

Στο 1ο μάθημα μαθαίνετε την πρώτη ύλη, τα βασικά υλικά , όπως χαρτοπετσέτες, χαρτιά, ρυζόχαρτα, πινέλα, κόλα, ακρυλικά χρώματα, σφουγγάρι πλαστικά ποτήρια-πιάτα, βερνίκι, λίμα, και τον τρόπο επεξεργασίας τους.

Στο 2ο μάθημα έρχεστε σε επαφή με την πατίνα. Μεταμορφώστε αντικείμενα μαθαίνοντας να χρησιμοποιείτε δύο τρόπους φωτοσκίασης και παλαίωσης με χρώμα και πατίνα δημιουργώντας την αίσθηση του παλιού και φθαρμένου αντικειμένου.

Το 3ο μάθημα επιτυγχάνεται η εκμάθηση της τεχνικής shabby, που είναι τεχνική παλαίωσης, ιδιαίτερα χρήσιμη για μικρά έπιπλα με ρομαντική διάθεση.

Το 4ο μάθημα είναι η τεχνική κρακελέ ενός συστατικού. Με τον τρόπο αυτό επεξεργάζεστε με διάφορους τρόπους το υλικό που δημιουργεί εντυπωσιακά εφέ με σπασίματα στο χρώμα σε κλασικό και μοντέρνο ύφος.

5ο μάθημα. Τι είναι η ανάποδη τεχνική; Επεξεργασία γυάλινου αντικειμένου που δημιουργεί εντυπωσιακά εφέ με σπασίματα.

Στο 6ο μάθημα επιχειρείτε επεξεργασία υλικών, ώστε να δημιουργείται ανάγλυφη επιφάνεια και να θυμίζει τοιχογραφία.

Το 7ο μάθημα περιλαμβάνει vintage σχέδια με χαρτοταινίες και χαρτοπετσέτες.

Στο 8ο και τελευταίο μάθημα, χρησιμοποιούνται μικτές τεχνικές, και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής στα υλικά και ελευθερία στα σχέδια. Πρόκειται για το μάθημα που κυριαρχεί η φαντασία και η προσωπική επιλογή των συμμετεχόντων.

Κόστος σεμιναρίου : 160€ ή σε δύο μηνιαία (αρχή-μέσον) ισόποσα μέρη των 80€.
Δίνεται βεβαίωση με την πλήρη παρακολούθηση και εξόφληση του ΦΠΑ 13%

Ash In Art : Λαχούρη 1 & Ηρακλέους 10, (στάση μετρό Συγγρού – Fix)
Τηλ: 210.921689

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b