MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απαντάει η Adele στον Karl Lagerfeld, που την είπε χοντρή!

Ο Karl Lagerfeld ενόχλησε με τα ανθελληνικά του σχόλια τους Έλληνες, και την Adele για τα όσα είπε για το πάχος της. Η τραγουδίστρια έσπευσε να απαντήσει στον μόδιστρο, ότι είναι περήφανη για το σώμα της. Δεν ξέρω, πάντως, αν και ο ελληνικός λαός απαντήσει ότι είναι περήφανος για τον Υπουργό Οικονομικών του ή για τις… “αηδιαστικές του συνήθειες”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H Adele δήλωσε, απαντώντας στα σχόλια του Lagerfeld ότι είναι λίγο χοντρή, πως είναι περήφανη για το σώμα της. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι σαν αυτήν είναι το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών και είναι περήφανη που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία.

Γεγονός είναι ότι ο Karl Lagerfeld είχε και θετικά σχόλια για την τραγουδίστρια, τονίζοντας πως έχει θεϊκή φωνή και όμορφο πρόσωπο, αλλά όλοι έμειναν στην κριτική που έκανε στο πάχος της. Είχε πει ότι είναι λίγο χοντρούλα. Επίσης, είχε πει για τους Έλληνες– αλλά και για τους Ιταλούς– ότι έχουν αηδιαστικές συνήθειες.

Με τις δηλώσεις αυτές, έγινε μεγάλος ντόρος σε πολλές χώρες γύρω από τον μόδιστρο. Κυρίως, γιατί πρόσβαλε την Adele, που είναι πολύ αγαπητή.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b