MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δούκισσα Νομικού να την φας το πιάτο… στην σκηνή του Madwalk! (vid)

Όταν στο κορμί της καυτής Δούκισσας Νομικού τη θέση του σουτιέν παίρνουν δυο γλυκίσματα, οι συνειρμοί είναι πολλοί και τα λόγια είναι περιττά. Το μοντέλο φόρεσε… cupcakes στο στήθος και περπάτησε στην σκηνή του Madwalk, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Επίσης, σημαντική στιγμή ήταν το ντουέτο του Σάκη Ρουβά με την Νomi Ruiz των Jessica 6.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην εκδήλωση αυτή, που συνδύαζε την πασαρέλα με τη συναυλία, πρώτη εμφανίστηκε η κολεξιόν των Deux Hommes με την Έλενα Παπαρίζου με μίνι, που τραγούδησε το «Mr Perfect», ενώ ακολούθησαν οι Delight με τους Kings of Leon.

Η Δούκισσα Νομικού συμμετείχε στολισμένη με… γλυκίσματα στην επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη. Μουσικά συνόδευε η Demy με το «Μια Ζωγραφιά Ο Κόσμος Μας».  Aκολούθησε η Σοφία Κοκοσαλάκη με τους My Wet Calvin, Κόκκινα Χαλιά, ΝΕΒΜΑ και Κατερίνα Στικούδη, .

Τραγούδησαν η Ελένη Φουρέιρα στην επίδειξη του οίκου Angelos Bratis και η Νατάσσα Θεοδωρίδου -με μαύρη τουαλέτα, σαν μαύρη βασίλισσα στο σκάκι- μαζί με τις δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου.

Την αποθέωση γνώρισε ο Σάκης Ρουβάς, με κόκκινο παντελόνι και μαύρο σακάκι αλά Prince of Persia, που τραγούδησε στην επίδειξη του Απόστολου Μητρόπουλου, ένα hot ντουέτο, το «Bad Thing», με την τραγουδίστρια των Jessica 6! Στην πασαρέλα του σχεδιαστή περπάτησε η Δωροθέα Μερκούρη.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, εμφανίσθηκαν οι Vegas, Melisses και Goin’ Through.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/LYThozL5nQA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b