MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ελληνική αναμέτρηση για το Global Battle Of The Bands

Μια “δυνατή” live βραδιά υπόσχεται ο 2ος προκριματικός γύρος του ελληνικού Global Battle Of The Bands, που πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον συναυλιακό χώρο πολιτισμού PassPORT στον Πειραιά.

Monopoli Team

Η μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα όσων “γουστάρουν” να παίζουν μουσική ζωντανά, το Global Battle Of The Bands, δίνει ραντεβού με το ελληνικό κοινό και τις μπάντες που συμμετέχουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον συναυλιακό χώρο πολιτισμού PassPORT στον Πειραιά, για τον 2ο προκριματικό γύρο.

30 χώρες και από τις 5 ηπείρους του κόσμου συμμετέχουν το 2012, καθεμία με το δικό της εθνικό πρωτάθλημα. Ο νικητής κάθε χώρας προκρίνεται αυτόματα στον Παγκόσμιο Τελικό, με έπαθλο το “χρυσό Go for the Gold τρόπαιο και πακέτο αμοιβών 100.000$” για τον τίτλο της Νέας Καλύτερης Μουσικής Μπάντας στον Κόσμο.

To GBOB είναι μουσικός διαγωνισμός που διεξάγεται απολύτως αξιοκρατικά, με ψηφοφορία του κοινού και μίας κριτικής επιτροπής, φυσικά συναφούς με την μουσική, όχι απαραίτητα αποτελούμενης από διάσημα πρόσωπα. Το σημαντικό είναι ότι ο νικητής του ελληνικού τελικού πάει απευθείας χωρίς όρους στον Παγκόσμιο Τελικό, που θα γίνει στις 3 Ιουνίου 2012 στο Βουκουρέστι (Θέατρο Romana).

Ο πρώτος προκριματικός, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2012, όπου και διαγωνίστηκαν 10 συγκροτήματα, σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου 2012.

Περισσότερες πληροφορίες στην απευθείας σταθερή τηλεφωνική γραμμή 2110 170 936 (καθημερινά 09:00-17:00) και στο http://gbob.com/greece .

PassPORT
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς

Ώρα: 20:00
Εισ. 7 ευρώ πόρτα – 4 ευρώ προπώληση
Προπώληση στα Ticket House, Public, και online στα coupon sites DealArte.gr και Paspadou.gr

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/B40vymV3QeQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b