MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στο νοσοκομείο επειγόντως εισήχθη η Demi Moore!

Τίποτα δεν πάει καλά για την Demi Moore τελευταία, έπειτα από τον χωρισμό της με τον Ashton Kutcher. Η 49χρονη ηθοποιός εισήχθη σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες. Οι λόγοι για την επείγουσα εισαγωγή της δεν είναι σαφείς ακόμα. Η επίσημη εκδοχή είναι πως νοσηλεύθηκε για να αντιμετωπίσει εξάντηληση, που νιώθει από το έντονο άγχος τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, το ΤΜΖ ρίχνει “λάδι στη φωτιά” μεταδίδοντας την πληροφορία πως η ηθοποιός εισήχθη λόγω υπερβολικής λήψης χαπιών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σπίτι της ηθοποιού στο Λος Άντζελες, έγινε επείγουσα κλήση για ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής. Λέγεται, μάλιστα, πως η Demi βρισκόταν σπίτι με μία φίλη της, η οποία κάλεσε το ασθενοφόρο όταν την είδε να μην αισθάνεται καλά.

Άτομα που βρίσκονται κοντά στην ηθοποιό, αναφέρουν πως η Demi τελευταία αναζητούσε τη βοήθεια κάποιου ειδικού ώστε να βελτιώσει τη γενικότερη υγεία της και αυπομονεί να γίνει καλά.

Αν και οι πληροφορίες για το λόγο της εισαγωγής της στο νοσοκομείο δεν είναι ξεκάθαρες, για να υιοθετήσουμε τη μία ή την άλλη θέση, είναι γεγονός πως η Demi Moore αντιμετώπιζε προβλήματα καταχρήσεων και κακής ψυχολογικής κατάστασης αρκετά πριν την ιστορία με τον Ashton Kutcher με τη Sara Leal. Κι επειδή και στον κουτσομπολίστικο τύπο υπάρχουν παπαγαλάκια, όπως και στο πολιτικό ρεπορτάζ, άνθρωπος κοντά στον Kutcher έφτασε σε σημείο να δηλώσει ότι ο πρώην σύζυγος της Demi Moore την απάτησε, γιατί ήθελε να της δώσει ένα σκληρό μάθημα, ώστε να την “ξυπνήσει” και να την βγάλει από τα αδιέξοδα του αλκοολισμού της.

Μάλιστα…

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/IPhh7mch5zo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b