MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι μουσικές του GPal ακούγονται στον… Παράδεισο!

Ο γνωστός παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής υπογράφει το soundtrack της νέας ταινίας του Παναγιώτη Φαφούτη, που έχει τίτλο “Παράδεισος”.

Monopoli Team

105 λεπτά ταινία, 105 λεπτά μουσική

Ο G.Pal (aka George Pallikaris) συνέθεσε για την ταινία «Παράδεισος» πάνω από 30 καινούρια θέματα, που έντυσαν κυριολεκτικά κάθε λεπτό της ταινίας, μετατρέποντάς την σ’ ένα ατελείωτο πάρτυ!

Ακούστε εδώ το κεντρικό τραγούδι της ταινίας, «Paradise (No Matter How Far)» από Lovechild (G.Pal & Anna Maria X), σε μουσική G.Pal και Αnna Maria X και στίχους/ερμηνεία της Anna Maria X, και το κομμάτι «I like Neal».

To soundtrack της ταινίας θα κυκλοφορήσει σύντομα.

O «Παράδεισος» θα βγει στους κινηματογράφους 26 Ιανουαρίου από τη StraDa Films.

H ταινία
Με φόντο το Πατρινό Καρναβάλι, η ταινία παρακολουθεί τις ζωές και τις σχέσεις τεσσάρων διαφορετικών ζευγαριών που ζουν ο καθένας με το δικό του τρόπο το πάθος και την ένταση του καρναβαλιού. 

Όλοι μαζί βουτάνε χωρίς ανάσα στην «κολασμένη» ατμόσφαιρα της αποκριάς. Χάνονται σους ήχους της τέκνο και της σάμπα και περιτριγυρισμένοι από εξωτικά πουλιά, χρυσές στολές και γκλίτερ περούκες θα διεκδικήσουν το συναισθηματικό Παράδεισό τους.
Ο έρωτας και τα ερωτηματικά για το μεγάλο στοίχημα της συντροφικότητας αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης στήνει ένα δυνατό πάρτι χαρακτήρων με τη μουσική του G.Pal να κυριαρχεί και να καθοδηγεί τα συναισθήματά τους.
Όπως κάνουν κάθε χρόνο, οι ήρωες της ταινίας φοράνε τις αποκριάτικες μάσκες τους. Πίσω από αυτές μπορούν επιτέλους να είναι αληθινοί και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους ως τα όρια του Παραδείσου ή… της Κόλασης.

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Λούλης, Μαρία Σκουλά, Αντρέας Κωνσταντίνου, Ερρίκος Λίτσης, Όλια Λαζαρίδου, Νατάσσα Ζάγκα, Μιχάλης Φωτόπουλος, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/-REJNl1OUDA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b