Έντεχνα
Νίκος Ξυδάκης και Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Θέατρο
Μετά από τις πολύ πετυχημένες παραστάσεις του Νίκου Ξυδάκηι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, οι συναυλίες του συνεχίζονται τη Δευτέρα, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Σε αυτό το πρόγραμμα συνεργάζονται και εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί του το Τρίφωνο και η Γεωργία Νταγάκη.
A
A
Το συγκρότημα Τρίφωνο ερμηνεύει με το δικό του χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο τρόπο τα αγαπημένα τραγούδια από την «Εκδίκηση της Γυφτιάς» και τα «Δήθεν» και η Γεωργία Νταγάκη, μία ξεχωριστή παρουσία, ερμηνεύτρια και δεξιοτέχνης της κρητικής λύρας, παρουσιάζει ερωτικά τραγούδια σε ποίηση Σαπφούς από το δίσκο «Γρήγορα η ώρα πέρασε».
Επιμέλεια: Δημήτρης Μπουζάνης και Γιώργος Διαμαντόπουλος. Μαζί με το Νίκο Ξυδάκη ένα σύνολο εξαιρετικών σολίστ μουσικών.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ελένη Μποζά: Ήρθε η ώρα να ξαναμιλήσω σαν ηθοποιός
Stop Scrolling: Μεταξύ άλλων, ΗΠΑ – Ελλάδα, ένα όπλο διαφορά
Πικνίκ στο Πάρκο Ελευθερίας: 5 στάσεις γύρω από το Μέγαρο Μουσικής για να γεμίσεις το καλάθι σου
Binge mode on: Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στη μικρή οθόνη
«Μπρος, στον δρόμο έξω! Αγωνίσου»: Όταν σπουδαίοι ποιητές φώτισαν το πραγματικό νόημα της Πρωτομαγιάς
Η ιδανική crime σειρά για binge-watching – και όσα άλλα θα δεις στην TV το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Οι 10 «εντολές» για σωστή προστασία από τον ήλιο την άνοιξη
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Από την Πρωτομαγιά του Σικάγο στο σήμερα: Από το 8ωρο μέχρι το 13ωρο, 140 χρόνια δρόμος
Πρωτομαγιά στα πάρκα της πόλης για βόλτες, μουσική και δραστηριότητες