MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Prometheus” όπως “Alien” -Το trailer τoυ πολυαναμενόμενου θρίλερ του Ridley Scott (vid)

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Promeheus του Ridley Scott. Φήμες μιλούν ότι η ταινία αποτελεί prequel του διάσημου Alien, ταινίας που ο Ridley Scott δημιούργησε το 1979 (32 χρόνια πριν).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το trailer δεν απαντάει σε αυτό το ερώτημα. Από την μία πλευρά, αποκαλύπτει μια σκοτεινή, sci-fi ατμόσφαιρα, που μοιάζει πολύ με το Alien, ενώ τόσο από τη μουσική, όσο και από τα πλάνα γίνεται φανερό πως και αυτή η ταινία θα είναι διαστημικό θρίλερ. Από την άλλη, τα μαύρα, επικίνδυνα “πλασματάκια”, που προκαλούν εφιάλτες, όταν τα βλέπεις, δεν εμφανίζονται πουθενά, όπως και τίποτα σχετικό με αυτά.

Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα για την υπόθεση του έργου, είναι πως μια ομάδα εξερευνά ένα στοιχείο για την καταγωγή του ανθρώπινου είδους στη γη, το οποίο τους παρασύρει σε ένα ταξίδι στα πιο σκοτεινά βάθη του διαστήματος. Κι εκεί θα πρέπει να δώσουν μια τρομακτική μάχη για την επιβίωση, τόσο τη δική τους, όσο και ολόκληρης της ανθρωπότητας. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2012. Στο πλουσιότατο καστ περιλαμβάνονται από τη Charlize Theron και τον Michael Fassbender μέχρι τον Idris Elba και την Noomi Rapace.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/4H3XpWiMB_E” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b