MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tom Cruise: Θέλει να κάνει ταινία δράσης με τον David Beckham

O David Beckham είναι ο πιο αναγνωρίσιμος σταρ του ποδοσφαίρου, ακόμα κι αν τα επιτεύγματά του δεν δικαιολογούν τη φήμη του. Αυτό που πουλάει είναι η εικόνα του και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή-μοντέλο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η διασημότητα του Beckham κάνει πολύ ελκυστικό σε άλλους σταρ (του Hollywood) το ενδεχόμενο της συνεργασίας μαζί του σε κάποια ταινία. Ο Tom Cruise παραδέχτηκε ότι βλέπει πολύ θετικά την προοπτική να γυρίσει action movies με τον άγγλο ποδοσφαιριστή.

Μπορεί οι Αμερικάνοι να μην ξέρουν πολλά από στρογγυλή θεά, όμως τον Beckam τον γνωρίζουν, όπως και τη γυναίκα του. Έτσι, ο Tom Cruise δηλώνει σίγουρος ότι αν ο Beckam αποφάσιζε να κάνει το μεγάλο βήμα στον χώρο του σινεμά, θα “χάλαγε κόσμο” (“He could kick ass!”)

Ο Tom Cruise δεν έχει το μονοπώλιο στις κινηματογραφικές προτάσεις προς τον David Beckham. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής έχει μιλήσει με πολλούς σχετικά με το κινηματογραφικό του μέλλον, αλλα μάλλον η συνεργασία του με τον Cruise συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Κι αυτό γιατί τον θεωρεί θρύλο!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b