H Charlotte Gainsbourg νυμφομανής στην πορνό ταινία του Trier
O Lars von Trier κάνει ταινίες κυρίως με ηθοποιούς που μπορούν να τον αντέξουν. Έχει τύχει θαυμάστριες του μεγάλες να μην θέλουν να τον ξαναδούν ούτε ζωγραφιστό μετά από συνεργασία μαζί του. Πάντως, η Charlotte Gainsbourg φαίνεται ότι τον αντέχει, καθώς έχει προϋπηρεσία μαζί του, στη Μελαγχολία και στον “Αντίχριστο”, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στην “πορνό” ταινία το «Nymphomaniac».
A
A
Η νέα ταινία του εκκεντρικού, αλλά αδιαμφισβήτητα πρωτοποριακού σκηνοθέτη, θα ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, σε ελαφρύ πορνό και σε σκληρό.
Το θέμα της είναι η ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα. Ένα θέμα που, όπως φαίνεται, θα γεμίσει με σεξουαλικές σκηνές.
Ο παραγωγός τού Trier δήλωσε ότι θα είναι «πολύ διασκεδαστική, πολύ ερωτική, αλλά και πολύ αστεία». Ο ίδιος ο Trier μιλάει για μια ταινία «ερωτικής γέννησης» και «σεξουαλικής αφύπνισης».
Ο Trier είχε πει από το καλοκαίρι ότι θα κάνει μια νέα πορνό ταινία, αλλά δεν τον πήραν στα σοβαρά πολλοί. Ίσως γιατί αυτό το λέει εδώ και χρόνια. Πάντως, αυτή τη φορά μάλλον ήταν αποφασισμένος.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
66o ΦΘΚ: Η Ιζαμπέλ Ιπέρ αναζητεί το άγνωστο. Και το βρίσκει
Το Γάλα, του Βασίλη Κατσικονούρη ξανά στο Θέατρο Σταθμός
Άκου μικρέ, ο Πειραιάς βομβαρδίστηκε: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Η Λέλα και η Λέλα, του Ανδρέα Στάικου ξανά στο Θέατρο Φούρνος
Landman: Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον επιστρέφει στον σκληρό κόσμο του πετρελαίου τον Νοέμβριο στην COSMOTE TV
Η ΕΛΣ ταξιδεύει στην Ελλάδα: Περιοδεία της Εναλλακτικής Σκηνής σε Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη
“Έλα στο χωριό”: Η Ματούλα Ζαμάνη στο VOX
Verdi vs. Wagner: Οι δύο σπουδαίοι συνθέτες της Όπερας “συναντιούνται” στο Μέγαρο
Οι CHÓRES συναντούν την Εθνική Νεανική Γυναικεία Χορωδία της Ολλανδίας στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει