MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Jennifer Aniston πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών!

Ως η πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών ψηφίστηκε η Jennifer Aniston από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας www.mensHealth.com. Έτσι, αναδείχθηκε πιο σέξι, όχι μόνο σύμβολα του σεξ της εποχής μας, όπως η μεγάλη αντίζηλος της για την καρδιά του Brad Pitt Angelina Jolie ή η Beyonce, αλλά και διαχρονικές αξίες σε αυτόν τον τομέα, όπως η Marilyn, η Bridgette Bardot, η Raquel Welch, η Madonna.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ούτε η ίδια η Jennifer Aniston δεν πίστευε ότι θα κέρδιζε αυτήν την τιμή. Άλλωστε, με δηλώσεις της, διαφωνεί με το αποτέλεσμα και προτείνει άλλα ονόματα, ως πιο σέξι γυναίκες.

Αποφεύγοντας, για ευνόητους λόγους, να προτείνει κάποια σύγχρονη star ως πιο σέξι γυναίκα, η Aniston δήλωσε ότι οι επιλογές της είναι δύο: την καυτή γαλλίδα ηθοποιό Bridgette Bardot και την φεμινίστρια δημοσιογράφο Gloria Steinem. Κι επειδή, πάνω από όλα, για την Jennifer μετράει η κουλτούρα, ως μία και μοναδική πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών, επιλέγει τελικά την Gloria Steinem.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η Aniston: “Αν είχα να διαλέξω μόνο μία, θα διάλεγα την Gloria, γιατί έχει ολόκληρο το πακέτο. Αυτό είναι σέξι!”

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b