MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Μαρίνα Φλοίσβου

Η Μαρίνα Φλοίσβου μετατρέπεται τα φετινά Χριστούγεννα, από 11 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου, σε χώρο περιπετειών και πειρατών για να προσφέρει στα παιδιά διασκέδαση και ποικίλες δραστηριότητες.

Monopoli Team

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ακολουθούν οι περιπέτειες του Άγιου Βασίλη που καταφθάνει στη Μαρίνα έπειτα από πολλούς αγώνες κατά των “πειρατών” που έχουν περικυκλώσει το χώρο, και συνεχίζουν με πολλά βεγγαλικά που φωτίζουν τη μαρίνα. Εκεί θα βρίσκονται και ξυλοπόδαροι, animateurs και καλλιτέχνες face-painting για να μεταμορφώσουν τα παιδιά σε πειρατές και να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Οι δραστηριότητες θα λαμβάνουν χώρα τα Σαββατοκύριακα 17-18/12, 24-25/12, 26/12 και 31 με 1 Ιανουαρίου, προσφέροντας στα παιδιά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, δημιουργίες και κατασκευές όπως πειρατικές κονκάρδες ή στολίδια. Ακόμα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μαζί με τον Μαυρογένη πειρατή στολίδια για το δέντρο από μπισκότα, καραμέλες και άλλα ζαχαρωτά. Φυσικά δε θα λείπουν βασικοί ήρωες όπως μαριονέτες, Καραγκιόζης και ο Άγιος Βασίλης, οι οποίοι θα παίξουν με τα παιδιά.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b