MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Χάρι Πότερ σε 3D και Blu Ray

Η προσμονή για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του Χάρι Πότερ τελείωσε, καθώς η Warner Bros. Home Entertainment Group κυκλοφορεί προς ενοικίαση το τελευταίο μέρος των περιπετειών του μικρού μάγου, «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου», σε μορφή 3D και Blu Ray.

Monopoli Team

Οι τελευταίες περιπέτειες του Χάρι Πότερ, σε μορφή σύγχρονου home entertainment, θα βρίσκονται στα χέρια των θαυμαστών του από 1 Δεκεμβρίου. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δράση του νεαρού μάγου σε dvd, σε blu ray και για πρώτη φορά σε 3D, με τη χρήση τηλεόρασης 3D – HDTV, 3D γυαλιά, 3D Playstation System και το ειδικό καλώδιο γρήγορης σύνδεσης.

Εκτός όμως από την τελευταία ταινία του Χάρι Πότερ, η Warner Bros προσφέρει μια συλλεκτική, ειδικά διαμορφωμένη συσκευασία, που περιέχει dvd με όλες τις ταινίες  Χάρι Πότερ, και ένα συλλεκτικό άλμπουμ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να έχει ο καθένας στη διάθεσή του όλα τα στιγμιότυπα των ταινιών. Τέλος παρέχεται και η συσκευασία PIN SET, που περιλαμβάνει δύο δίσκους Χάρι Πότερ σε ειδική έκδοση μαζί με πέντε συλλεκτικές καρφίτσες.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b