MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στο καυτό show της Victoria’s Secret οι Kanye West και Jay Z

Στο show καυτών εσωρούχων της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το μόνο show μόδας που παρακολουθούν ευχαρίστως οι straight άντρες, εμφανίσθηκε το δίδυμο της R’n’B, Kanye West και Jay Z.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εξαιρετικά συγκινητική ήταν η εμφάνιση του Kanye West στο show. Ο Kanye είχε προγραμματισμένη performance στο Victoria’s Secret πριν 4 χρόνια, το 2007. Τότε, δυστυχώς, η συναυλία εκείνη αναβλήθηκε, καθώς υπήρξαν μοιραίες επιπλοκές στην εγχείρηση της μητέρας του, Donda West.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Kanye γύρισε στο show κι αφιέρωσε την εμφάνισή του στην μητέρα του. Απευθυνόμενος στο κοινό είπε τα εξής:
“Το 2007 έπρεπε να πω αυτό το τραγούδι… όμως η μητέρα μου “έφυγε”. Τότε ήταν ο σούπερ ήρωάς μου- τώρα είναι ο σούπερ-άγγελός μου”. (She was my superhero – now she’s my super-angel.)

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην σκηνή ανέβηκε και ο συνεργάτης του, rapper Jay-Z  με τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει μαζί το Watch the throne.

Στη συνέχεια βγήκαν στη σκηνή η Nicki Minaj και ο τραγουδιστής των Maroon 5, Adam Levine. Ο Levine τραγούδησε το Moves Like Jagger, ενώ συνόδευσε την σούπερ-μόντελ σύντροφό του, Anne Vyalitsyna, ενώ εκείνη έκανε catwalk.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/BJO-SGeb7yE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b