MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κληρώσεις δώρων για τα πρώτα γενέθλια του Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall γιορτάζει στις 26 Νοεμβρίου ένα χρόνο λειτουργίας, προσφέροντας ψυχαγωγία, διασκέδαση και άφθονο shopping από 1 έως 30 Νοεμβρίου, με εορταστικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και κληρώσεις δώρων.

Monopoli Team

Από 1η έως 30 Νοεμβρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα μαζί με τις αγορές του στα 85 καταστήματα που εκτείνονται στους 5 ορόφους του Athens Metro Mall, να λάβει μέρος στην κλήρωση που θα αναδείξει τρεις νικητές για μετρητά αξίας €2.000. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα αναδείξει έναν τυχερό νικητή €1.000 και δύο τυχερούς νικητές των €500, με την επίδειξη της απόδειξης αγορών.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει τραγούδι, μουσική και γλυκές γεύσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Live DJ Set @ Athens Metro Mall
12:00-18:00, Live αναμετάδοση του Αthens DeeJay 95.2: Η εκπομπή DJ Shopping θα μεταδοθεί ζωντανά από τα decks του Athens Metro Mall 12:00-15:00, ενώ ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Τουμπάνος θα παίξει το TOP 30 μέχρι τις 18:00.

18:00 – 21:00: DJ set με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο: Το Athens Metro Mall υποδέχεται τον διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό και DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλο, σε ένα DJ set γνωστών ξένων επιτυχιών στο επίπεδο 0 του Κέντρου.

Γλυκές στιγμές @ Athens Metro Mall, 17:00-19:00: Οι γνωστοί σεφ Ηλίας Σκουλάς και Ντίνα Νικολάου θα μας «γλυκάνουν» ζωντανά με την υπέροχη σοκολατένια γενέθλια τούρτα του Εμπορικού Κέντρου.

Live Performance με τους OtherView, στις 19:00: Το νεανικό συγκρότημα OtherView υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τις επιτυχίες του. Οι επισκέπτες του Κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του συγκροτήματος και να φωτογραφηθούν μαζί τους μετά το τέλος της συναυλίας.

Facebook Μεγάλος Διαγωνισμός: Από 11 έως 30 Νοεμβρίου, οι fans του Athens Metro Mall στο facebook συμμετέχουν σε μεγάλο διαγωνισμό γενεθλίων, κερδίζοντας πολλά δώρα για κάθε στιγμή, από τα καταστήματα του Κέντρου.

Happy Family Weekends, 11:00-16:00: Τα παιδιά μαθαίνουν πώς να φτιάχνουν μια τούρτα γενεθλίων στο εργαστήρι μαγειρικής, που λειτουργεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Happy Family Weekends στον 3ο Όροφο του Κέντρου.

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Διαθέτει 85 καταστήματα ηγετικών brands, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Hr9EUvcrBvM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b